2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bu ankaradaki hastaneler beni deli edecek illa özele git diyorlar hacettepe ye uğradım daha yeni pandemi olduğu için yeni gebeliklere bakmıyorlar 2 doktor var bakan ki onlarda 9. Haftadan itibaren bakmıyorlarmış 15 günde 1 kontrol 158 tl dedi bunun tahlili taraması nasıl bilmiyorum tabi Dikmen de ki tıp merkezine gideceğim sanırım Funda Doğulu umarım karantinadan çıkmıştır doğum paketi alıp kafam rahat olsun istiyorm ama illaki bu kadın olmalı yorumlar çok iyi

Ücretler gerçekten pahalı ben de 300 lira veriyorum

Günaydıııın kızlar normalde endişeli olup herşeyi acaba böyle mi diye kuran ben 5 haftalık oldu ama doktora daha gitmedim yarın gidecektim vazgeçtim daha çok erken kese gözükmez diye koronada var her hafta her hafta gitmeyeyim diye direk kalp atışını duymak için 6. 7. Haftayı bekleyip gitmeyi düşünüyorum doğru bişey mi yapıyorum sizce kızlar

bence mantıklı. beni de doktor bu hafta çağırdı. bu hafta keseyi görürüz haftaya da kalp atısı dedi. ben de dedim neden ikisi bir arada olmasın haftaya aldım randevumu.

Ben ilk hamileliğimde bu konuyu çok araştırmıştım çünkü 2 tane kedim vardı. Nitekim bu toxoplazma zımbırtısını evde baktığınız aşıları tam olan kediden kapma ihtiamliniz dışarıda ya da evde yediğiniz çiğ ve tam yıkanmamış sebze meyvelerden kapma ihtimalinizden çok daha az. Hatta havadan bile kapma ihtimali olduğunu okumuştum bir makalede. Nitekim sadece bir süre kedi tuvaletlerinden uzak durmak lazım. Eğer şu anda geçiriliyorsa onun problem olabileceğini okumuştum.

bence mantıklı. beni de doktor bu hafta çağırdı. bu hafta keseyi görürüz haftaya da kalp atısı dedi. ben de dedim neden ikisi bir arada olmasın haftaya aldım randevumu.
Kesinlikle hemfikirim allah tarafından gelen bir rahatlık var inşallah kötü sonuçlanmaz

Kesinlikle hemfikirim allah tarafından gelen bir rahatlık var inşallah kötü sonuçlanmaz
Bende gitmeyeceğim diye direniyordum, en son dün dayanamadım acaba doğru mu yapıyorum diye doktoru aradım, doktorum da gelmene gerek yok dedi. Bir sağlık sorunun yoksa akıntın kanlı değilse bence de çokta gerek yok her hafta her hafta gitmeye.. rabbim rahatımızı bozmasın sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş..

Benim sorucak bir doktorum bile yok
Şimdi gitsem kese belki gözükmeyecek haftaya gel keseye bakalım dicek haftaya gidince kalp atışı için sonraki hafta gel dicek bende direk kalp atışı için giderim dedim inşallah doğru yapıyorumdur

9 hafta bitcek nerdeyse bulantı yeni başlıyo milletin gecmeye başlamıştır eminim. Iki sabahtr gözümü 7 de fena bi bulantıyla acıyom herseyden tiksinmeye basladm sanırsın yeni hamile kaldm
Maşallah de canım ben gün sayıyorum 12.haftalara inşallah geçer o zamana.ne kadar geç başladı o kadar iyi

Yanı net kalp atisi duymak istiyorum diyorsan bekle ama bu arada folik asit kesin ıcmen lazım ilk 3 ay onemlı

Sizlerin doktor randevularını merakla bekliyorum nitekim ben henüz sadece bulunduğum yerde kendi doktorumun mesajla gönderdiği birtakım tahlilleri yaptırdım. Doktorum henüz erken, oralarda da bilmediğin doktora gidip kendini virüs riskine kaptırma dedi. Acil birşey olursa duruma bakarız dedi. Durum böyle olunca daha doktor yüzü görmediğimizden ne kese gördük ne kalp atışı duyduk. Üstelik aralık başında bir düşük maceramız var. Yaş var, düşük var, doktorumun verdiği rahatlatıcı mesajlar beni rahatlatıyor. Sanırım doktoru görmemize daha da en az bir 10 gün kadar var. Allah hepimize yardımcı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…