2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Maşallah de canım ben gün sayıyorum 12.haftalara inşallah geçer o zamana.ne kadar geç başladı o kadar iyi
Valla bilmiyom ki bulantısı olanlarn allah yardımcısı olsun uykumdan kalkıyorum resmen dun oldu umursamadm bugunde oyle olunca 2 gundur su bile icemiyorum erken saatler de ne oluyo anlamadm bu zamana kadar cok rahat gecmisti

Valla bilmiyom ki bulantısı olanlarn allah yardımcısı olsun uykumdan kalkıyorum resmen dun oldu umursamadm bugunde oyle olunca 2 gundur su bile icemiyorum erken saatler de ne oluyo anlamadm bu zamana kadar cok rahat gecmisti
Öğleden sonra geçiyor canım ne oluyorsa sabah oluyor mahvediyor insanı

Öğleden sonra geçiyor canım ne oluyorsa sabah oluyor mahvediyor insanı
Canm sabah 7 de bi kalkiyom midem nasil bulaniyo afedersin nerdeyse yatagn icine ne var ne yk birakcak gibi oluyorum simdi rahatm biraz az tiksinti var bi arkadaş 10 haftadan sonra baslamisti benim demişti sanırım benim de buna benzer bisey olcak.

Merhaba arkadaslar. Dun doktor kontrolüm vardi. Güya kalp atışını dinleyecektik, 8. Haftada olmam gerekirken, daha 6. Haftaya yeni girdiğimi soyledi. Yni gec döllenme olmus dedi. Ve kalp atisi icin 2 hafta sonraya gün verdi.
Doktor hersey yolunda sadece gec döllenmiş dedi.
Canim sıkıldı arkadaslar, boyle bir durum yasayan var mi, lutfen cevap ve biraz da moral insallah

Bugun iyi haberler alan arkadaslarn gozü aydn Keske benim de kontrolm olsa merakımdan ölüyorum 3 3 bucuk hafta sonra o da 2 li test icin insallah ozmaana kadar bi sorun cikmaz

Yolk sac varsa korkma canım ama ben olsam iki hafta bekleyemezdm Haftaya giderdim

Hayırlı günler kızlar benimde kontrolüm vardı çok şükür her şey yolundaymış artık ayda 1 çağıracam dedi 8+3 teyim normalde ama 8+6 görünüyo herkesin geriden gider benimki önden gidiyo
Bidahaki geldiğinde ikili test istiyorsan yapacaz dedi isteğe bağlı mı bu yaptıran var mı yada bilgisi olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…