2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Yolk sac varsa korkma canım ama ben olsam iki hafta bekleyemezdm Haftaya giderdim
Acikcasi, yolk u da goremedi, ben haftaya sali günü gidip en azindan kalp atisini duyamasam bile yolk kesesinin olusup olusmadigina bakayim diyordum, sizlerden gelen mesajlarla karar verecektim.
Cok tesekkur ederim

Valla bilmiyom ki bulantısı olanlarn allah yardımcısı olsun uykumdan kalkıyorum resmen dun oldu umursamadm bugunde oyle olunca 2 gundur su bile icemiyorum erken saatler de ne oluyo anlamadm bu zamana kadar cok rahat gecmisti
Benim tüm gün geçmiyor ne yazık ki su bile içemiyorum bende

Alttan muayane den çok tırsıyorum ben sanırım bu yüzden direk sezeryan olacağım
Sürekli gittiğim bayan doktor normalde bende korkuyodum ama alistim ona ve bu 3. Hamilelik ve ben iğne kullanıcam mecbur sezeryan olucam gibi ve inş.rabbim bu sefer sağlıkla kucağıma almayı da nasip eder herkes sağlıkla minnaklarini kucağına alır inş. Isteyenlerede verir rabbim

Amin canım inşallah

Valla iğne kullanıyorum diye gönüllü sezeryan oldum. Bunda normal mi denesem diye düşünüyorum. 4 cm açıklığa kadar dayansam sonrası epidural olsa.. Tabi çok tırsıyorum normal doğumdan ama sezeryan acısı aklım a geldikçe ürperiyorum

Canım evet isteğe bağlı. Ben daha doktorumla görüşmedim ama yaptırmayı düşünmüyorum. Ne gelirse Allah'tan. Bide testin %100 doğruluğu da yok, sadece risk grubunda olup olmadığını gösteriyor. Allah korusun risk grubunda çıksan, bebek doğana kadar kendini helak edeceksin. Biz eşimle yaptırma taraftarı değiliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…