2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bende öyle düşünüyorum aslında Allah korusun bir şey olsa da veren Allah alan Allah olur ancak diyecez. Bakalım hayırlısı

Ne zaman gebelik testinde pozitif cikti canim? Doktor bir sorun yok dediyse icini ferah tut bence.. Sonuçta geç döllenme olan binlerce kadın var..

Teyzeleri miniğim 2 cm'i geçmiş artık ve haftasını yakalamış, Maşallah

Artık karından bakıyor şükür ki. Folik asiti bıraktık çok saç dökülmem var dedim içinde yine folik asit olan bir multivitamin hapına başladık.

15-19 Haziran arası çağırdı ikili test için gel dedi.

Gözün aydın canım. İlk doğacak bebişlerden biri. Bulantın kusma nasıldı.. Multivitamin omega3 mü

Ne zaman gebelik testinde pozitif cikti canim? Doktor bir sorun yok dediyse icini ferah tut bence.. Sonuçta geç döllenme olan binlerce kadın var..
Canim, ben kan testi hic yaptirmadan direkt doktora gitmistim, 15 gun gecmisti, keseyi alttan görmüştü gecen hafta. Dün gittiğimde de keseyi ustten gördü hicbir sorun yok sadece gec dollenme dedi 2 hafta sonrada kalp atisi icin cagirdi.
Insallah dedigin gibi olur, dualarinizda olayim.

Kızlar benim iki gündür midem kazınıyor. Açlıktan diyorum bişeyler atıştırıyorum yemek yiyemiyorum yağlı şeyler falan geçmiyor boğazımdan. Kuru şeyler içeceklerde midemi tutmuyor ama kazıntım mahvediyor. Akşam az da olsa yiyorum uykuya yakın geri oluyor. Süt falan içiyorum hafifletiyor. Mide bulantım tiksinti olmasa o kazı tı geçsin diye sürekli yemek mi yiyeceğim. Ee kilolar nolcak. Varmı bunun çaresi ilk gebeliğimde son haftalarda olmuştu kazıntı.

valla birkaç gündür benim de aynı canım. hatta eşim en son sinirlendi habire bir şey yiyorum bir haftada iki kilo aldım. çiğköfte bile yedim
kuru meyve alacakmış bugün bana kuruyemiş falan en azından onları kemir dedi

Ben kilo vermişim sanırım açlıktan midem kazınıyor yemek yiyemiyorum atıştırmaşıklar mideyi turmuyor

_Lila canımmm çok sevindim ben de cuma gideceğim bir hafta peşinden geliyorum 7+4 olduk bugün.
ikili testi yaptırmayı düşünüyorum ben kızlar çünkü sadece engel durumu değil o an müdahale edilebilecek şeyler de çıkıyor.
bir arkadaşım yaşadı hatta tam olarak neydi bilmiyorum da bir aksilik görünmüştü hemen müdahale etmişlerdi doktor yaptırmasaydın zihinsel engeli olabilirdi demiş.
maşallah şu an çocuğu çok sağlıklı

Bazı sezeryan olan arkadaşlarım var çok rahat geçirmişler hatta 2. Gebelikleride sezeryan oluyormuş sanırım gayet memnunlar ama genel anestezi daha iyi sanırım

Benim de sürekli biseyler yemem gerekiyor gibi hissediyorum. Mide kazintim ve midem boş kalınca da bulantim oluyor. Iş yerinde ve evde sürekli çiğ kuruyemiş tüketmeye çalışıyorum o iyi geliyor bana. Ama cevizden falan tiksindim mesela, sırf bebek için yararlı diye tiksine tiksine yiyorum 3 tane falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…