2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bazı sezeryan olan arkadaşlarım var çok rahat geçirmişler hatta 2. Gebelikleride sezeryan oluyormuş sanırım gayet memnunlar ama genel anestezi daha iyi sanırım
Sonrası acılıydı Dr sadece parol vermişti ağrı için. Bazı arkadaşlar mazjezik falan içmiştim onlar rahattı benimki süt etkilenir diye parol veriyorum demişti. Umarım bu defa kolay olur

Ben 2 yıldır aşırı sağlıklı besleniyodum şeker un tuz paketli gıdaları bırakmıştım hele de hamilelikte neler yaparım bebek için yerim diyodum ekmek peynir, yoğurtlu makarna yiyorum ben ki makarnayı eve sokmazdım et köfte yiyemiyorum hatta pişiremiyorum kokudan tavuktan çok tiksindim zaten çok sevmezdim çok vicdan yapıyorum içime sinmiyo ama midem başka türlüsünü kaldırmıyo

Canım moralini bozma benimde 7.hafta olmalı ama 6. Haftadayım Geç döllenme olmuş

Evet ben 5+1 (5+6) gittiğimde idrara sıkışık gitmiştim görünmüştü ultrasona gidecekler dikkate alabilir bunu

Gözün aydın canım. İlk doğacak bebişlerden biri. Bulantın kusma nasıldı.. Multivitamin omega3 mü

Sağol canım

Bulantım yine her gün yokluyor genelde ama daha 3-4 kez istifra etmisimdir. Yine de şükür dayanilmayacak gibi değil.

OMEGA 3 değil canım tablet multivitamin yazıyor üzerinde de . Hamilelik öncesi ve hamilelik sürecinde yazıyor. İçinde bir sürü vitamin mineral var.

Sağol canım sen de güzel haberlerle dönersin inşallah.

Doktorum da bana sormadan gel yapalim dediğine göre vardır bir bildiği yaptırırım büyük ihtimal inşallah sorunsuz gelir sonuçlar.

Bende 10 gündür sağlıksız besleniyorum. Aynı şeyleri yaşıyoruz. 3 aydan sonra bulantılar bitince umarım normale döneriz.

ikinci gebeligim meslek olarak anestezi teknikeriyim ilk gebeligimde sezeryan oldum epidural spinal anestezi yapildi kombine hicbir agrim olmadi sonrasindada agri pompasi takildi cok rahat ettim bebegimi rahatca emzirdim genel anestezi epidurale gore iyi olmasi mumkun degil cunku verilen ilaclar kana oradanda plesenta yoluyla bebege gecme riski var epidural de bebegi hemen emzirirken genel anestezide bu durum sıkıntıligenel anestezide ciddi agriyla uyanirsin epiduralde en az 4 saat agrin olmaz

Canım ben toxoplazma muhabbetini kaçırdım. Benim evde iki kedim var . Sanırım konu benle alakalı aydınlatır mısın beni

Arkadaşlar merhaba muayeneden yeni çıktım. Kese ve yolk kesesi göründü doktor gayet iyi görünüyor dedi. Kalp atışı icin haftaya gel dedi. Vajinal muayene yapmayalım şimdi dedi. 6+1 im bu arada. Mide bulantısının olmaması hem normal hem cok iyi dedi. Bulantın olur da kesilirse bunda da bir sıkıntı yok dedi. Sürekli olacak diye bir şey yok dedi. Cinsel ilişki için simdilik dikkat edin 8 haftalık olana kadar dedi. Haftaya tekrar gidecegiz. Bir hafta sonra gitsem de olurmuş aslında ikisi de aradan çıksın diye. İnşallah bugün giden diğer arkadaşlardan da güzel haberler gelir

Ayy maşallah bende şimdi hazırlanıyorum gitmek için.Hiç heycan yoktu şimdiye kadar ama sanırsam şimdi başladı heycan
Ben sabaha kadar uyudum uyandım bi türlü derin uykuya dalamamıştım
oh maaşallahhhh minnoşa ben 3 haziranda kalp duymaz mıyım acaba yaaa, sen 8inde duyacaksan ben de ancak 6sında filan duyarım herhaldee
bilmiyorum ki canım vajinal ultrasonla bakarsa daha erken duyar ama karından bakıyor bana o yüzden 8i gel dedi

Valla sağlıkçılar daha iyi bilir tabi ben etrafımdaki duyumları söylüyorum epidural olanlar da sürekli belimiz ağrıyor diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…