2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Canım ben toxoplazma muhabbetini kaçırdım. Benim evde iki kedim var . Sanırım konu benle alakalı aydınlatır mısın beni
İlk yapılan testlerden biri te toxoplazma testi, ben de ilk hamileliğimde yaptırdım, benim de iki kedim vardı. Bu toxoplazma aslında viral bir durum. Eğer hamilelik esnasında geçirme durumu olursa düşük ya da bazı organlarda hasara ya da bebekte geriliğe neden olabilmekte. Eğer öncesinde geçirdiysen vücudun antikor üretmiş oluyor bağışık oluyorsun rahatsın. Ama eğer geçirmediysen birtakım şeylere dikkat etmen lazım. Ortalıkta toxoplazmanın kedilerden geçtiğine dair bir kanı var. Aslında olayın suçlusu bir kemirgen ve dışarıda kemirgenlerle beslenen kedilerde olma olasılığı var. Oradan kedinin dışkısı ile çeşitli yerlere bulaşıyor. Ancak senin kedi evdeyse, aşıları tamsa ve dışarda yemek yemiyorsa endişelenmen yersiz. Sadece sokak kedilerinden uzak durmanı ve bir süreliğine evdeki kedilerin tuvalet temizliği işinde daha hijyen takılmanı öneririm. SAdece kedi değil tabi ki, iyi pişmemiş et ve et ürünleri, iyi yıkanmamış sebze ve meyveler hepsi toxoplazma kaynağı. Sadece kedilere yüklemek haksızlık olur biraz daha dikkatli olmak yeterli.

Canım çok güzel anlatmışsın cok teşekkür ederim. Sürekli öpüyorum onları. İnşallah geçmemiştir bir şey ve geçmez de

Canım çok güzel anlatmışsın cok teşekkür ederim. Sürekli öpüyorum onları. İnşallah geçmemiştir bir şey ve geçmez de

sağlıkla gelsin hepimizin bebişleri benim de cuma randevu teyzesi herşey yolundadır inşalah güzel enerjilerinize ihtiyacım var

Benim de ilki sezeryan dı doğumdan sonraki ilk muayenede doktora ikinci normal olabilir mi diye sormuştum. Normal doğum yapmak istiyorum bu sefer bakalım nasip olacak mı
Bizde bu sabah kontroldeydik 9+2 iki hafta sonra ikili tarama testleri için çağırdı suyun içinde yüzüyordu Hareketlerini görebildik Eki Görüntüle 2640510
Ben de haftaya 9+3 te gideceğim doktora
İnşallah herşey yolundadır
İlk ultrasonumuz olacak çok heyecanlıyım

Sezeryan sonrası normal doğum olabiliyor. Önceden asla olmaz riskli falan denirdi. Yapan cok. Bende cesaret toplamaya çalışıyorum. Hayırlısı artık sağlıkla doğsunlarda

bende o durum geçen hafta olmuştu sadece çubuk ve şurupla günü biririyordum
bir ilaç verdi doktor bıçak gibi kesti şimdi önünü alamıyorum
Doktor bana da senin şuruba benzer bir şurup birde prilam diye bir ilaç verdi canım.şurubu hiç içemiyorum direk kusacak gibi oluyorum tadından dolayı.ilaçta kesmiyor iki gündür çok kötüyüm

Doktor bana da senin şuruba benzer bir şurup birde prilam diye bir ilaç verdi canım.şurubu hiç içemiyorum direk kusacak gibi oluyorum tadından dolayı.ilaçta kesmiyor iki gündür çok kötüyüm
yaaa bunu doktora belirt ama bence. numarasını verdi mi? veya arayabilirsin sanırım

Sezeryan sonrası normal doğum olabiliyor. Önceden asla olmaz riskli falan denirdi. Yapan cok. Bende cesaret toplamaya çalışıyorum. Hayırlısı artık sağlıkla doğsunlarda
Hayırlısı ne ise o olsun hakkında canım.İnşallah normal doğum yaparsın canım.Ben ilk gebeliğimde normal doğum yaptım 15 dk içinde açılmam nasıl oldu nasıl doğurdum hiç anlamadım valla.İnşallah Rabbim sanada nasip etsin kolay doğum canım

[
Bende cookk istiyorum normal doğum yapmayı.ilki sezaryan aradan yaklaşık yedi yıl geçmiş olcak.

Maşallah .darısı tüm isteyenlere sağlıkla inşallah

Kızlar yazılanları okudukça heyecanlanıyorum. Randevum yarın. 2 . olacak bu.9+1 deyim.6 haftalıkken kese ve yeni oluşmaya başlamış kalp atışı duymuştuk.ben hep idrara sıkışık gidiyorum.erken gidenler muhakkak öyle gidin bence. Daha net görüntü oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…