2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Hadi hayırlı haberle gel inşallah

kızlar doktor bıgün bana bu kağıdı verdi.Bununla bürlikte sağlık ocağına gidip kayıt ol dedi.Testlerini yapsınlar dedi.Sizlerin doktorlarıda söyledimi böyle

Eki Görüntüle 2640558
kızlar doktor bıgün bana bu kağıdı verdi.Bununla bürlikte sağlık ocağına gidip kayıt ol dedi.Testlerini yapsınlar dedi.Sizlerin doktorlarıda söyledimi böyle
Bu testlerin hepsi sağlık ocağında yapılıyor mu acaba biliyor musunuz toksoplazma testini sorduğumda yapılmıyor denmişti

Banada doktorum dedi.Kalp atışını duyduk şimdi gidip sağlık ocağına kayıt ol dedi canım
Anladm ozaman ol canm bilmiyorum gidip geliyorum bu zamana kadar hic bisey demede saglk ocagyla ilgili bazi arkadaslar olmus burda ama bu arada gozun aydnn butun hamileliğini saglkli bi sekilde gecirsn insallah

Merhabalar bende Ocak annesi olacağım inşallah.bu zamana kadar takip ettim burayı ama yazmaya cesaret edemedim riskli bı gebeliğim var başından beri lekelenmelerim var ve geçen hafta yogun bı kanama gecirdim.bugun kontrolüm vardı lekelenmelrim devam ediyor bebeğin gelişimi iyi ama kese arkasında kanama alani hala var.Rabbim hepimizin evlatlarini sağlıklı bı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Eki Görüntüle 2640558
Ben hepsini sağlık ocağında yaptırdım. Hatta doktorun verdiği kağıdı bile istemedi ben gereken her şeyi istiyorum dedi sağlık ocağındaki doktor.

Kanama bende de ara ara oluyo ilac kulaniyorum 4 haftadr insallah bu riskleri atlatırız da bebislerimizi saglklı kucagimiza alirz dua et surekli kendine de dikkat et canm

Eki Görüntüle 2640558
Benim doktorum kendi hastanesinde yaptırdı hepsini. Sonra da bağlı olduğum sağlık ocağına bildirmiş, onlar da aradılar gebelik teyit ettik. Yarın da oraya gideceğim, tansiyon kilo rutin işler için. 5-6.aylarda tetanoz aşısı falan oluyomus

Kanama bende de ara ara oluyo ilac kulaniyorum 4 haftadr insallah bu riskleri atlatırız da bebislerimizi saglklı kucagimiza alirz dua et surekli kendine de dikkat et canm
Teşekkür ederim inşallah atlatırız bende hap kullanıyorum ve 3 güne bir iğne oluyorum

Kızlar ben bugün ilk kez gittim doktora ultrason ile göremedi telaslanma gec döllenme olabilir dedi kan testi yapıldı sonuçlar çıktı ama yarın gorusecez doktorla hamile miyim degerlerden anlayabilir misiniz?

Eklentiler

• IMG_20200527_192722.webp
    10 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…