2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bende kamudayım başlıyoruz Pazartesi. İlk çocuklarınız kaç yaşında? Benimki tam 26 aylık şuan biraz gerginim yaş farkı az mı zorlanır mıyım diye
benim oğlum 4 yaşında. ben oglum icin bile erken biraz daha sonra olsaydi keske diyorumsizinki icin yorum yapmayayim yaş farki az da olsa çokta olsa zorlanicaz hepimiz çünkü bebek bakimi zaten zor iş bir cocuk hiç çocuk diyorlardi tecrübeliler bizlerde en azindan 2 sene zorluk cekicez yapacak birsey yok

Hanımlar günaydın

Bir arkadaşımın 4 gün gecikmeyle beta hcg 7 çıkmış.

Böyle olup yükselen var mı sizde ? Geç Döllenme filan olabilir mi acaba ?

Kızlar sol kasık tarafıma ince bi ağrı giriyo çok endişe etmedim ama aralıklarla devam etti yaşayan var mı ?
Ben hamile kaldım kalalı sağ kasığım ağrırı ara ara batma iğnelenme ve inceden inceye sızı ağrı oluyor ben de de. Doktor kanama olmadığı sürece gayet normal bu dedi. İyi ki de oluyor olmadığı zaman üzülüyorum asıl. Bebekle tek haberleşme yöntemimiz bu bizim sağ kasık batma ağrı iğnelenme ha bide sivilcelenme endişe etme canım normal bi durum

Hanımlar günaydın

Olabilir canım doktorlar artışa önem veriyor, benim kaybettiğim gebeliğimde gecikmenin 6. gunu 100 çıkmıştı

Hanımlar günaydın

Geç döllenme ihtimalini düşünürsek ikiye katlanmasına bakılır. 10un altını bazı drlar gebelikten saymıyor. İki gün sonra tekrarlanması lazım testi. Geç döllenme değilse kimyasal gibi duruyor.

Olabilir canım doktorlar artışa önem veriyor, benim kaybettiğim gebeliğimde gecikmenin 6. gunu 100 çıkmıştı

Bana da sordu da ben de tam bişey diyemedim 5in üstü gebelik ama değer biraz düşük inşallah geç döllenmedir doktor söyler zaten dedim.

İnşallah kimyasal değildir.

Kızlar sol kasık tarafıma ince bi ağrı giriyo çok endişe etmedim ama aralıklarla devam etti yaşayan var mı ?
Kasık ağrılarını şiddeti ciddi seviyede olmadığı sürece normal karşılıyorlar canım. Adım atamayacağın kadar canını yakıyorsa o zaman doktora danısmak gerekebilir

Kasık ağrılarını şiddeti ciddi seviyede olmadığı sürece normal karşılıyorlar canım. Adım atamayacağın kadar canını yakıyorsa o zaman doktora danısmak gerekebilir
Dün geceden beri ara ara gidiyo aynı ağrı kanama leke yok anlamadım ya endişe etmeli miyim acaba

Ayy inşallah ya sabah uyandım yine ara ara ağrım vardı tuvalete koştum baktım kanama lekelenmem yok dünden beri ağrı ağrı sabit sol yumurtalığımdan gelen yumurtayla hamile kalmıştım sol yumurtalık ağrıyo öğlen de doktora göründüm bişe yok demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…