2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Yok canım stres etcek bişi yok şükür içini ferah tut ara ara olur yani sıkıntı etme canım

Evet özellikle kanama alanı var mı kese düzgün mü diye sordum yok dedi
Canım rahat ol. Dr bir sıkıntı görse söylerdi. Benimde sol kasıkta olmuştu aynı zamanda belim de ağrıyınca koştum Dr a bişey yok dedi. İçerde kanama Vs yok dedi. Rahim büyüdüğü için bu tip ağrılar normaldir dedi kasık bel karın ağrısı Vs. Devam ederse şiddeti artarsa drunla görüşürsün

Yani dün akşamdan beri aynı ağrı türü var sol kasıkta yanma gibi ağrı oluyo bir anlık ama sık oluyo

İnşallahh öyledir canım ya dün bişe göree söylerdi heralde
Nur_hayat2005 Kuzum sen bir de hemşiresin.Senin bizi sakinleştirmen lazım ayol Kasik ağrıları batmalar çok normal rahim genişliyor orda bebiş kendine bir sürü kan damarı bağlıyor gelişiyor büyüyor.Sakin olalım panik yapmayalım stres hamise iyi değil

Ayyyhh evet ya hastalar sorsa allahım neye takmış derdim Zaten sağolsunlar arıyolar destek oluyolar ayyy hastalarım destek oluyo ne hale düştüm temmuzz un dediği gibi doğurana kadar deli olmasam iyidir dün bi arkadaşıma söyledim hamile olduğumu sonra nasıl pişman oldum nazar değer diye bu hale düştüm ben

yok yok delirmeyeceğiz biraz adrenalin yaşayacağız o kadar. O nazar kısmı bende de var aileler dışında kimse bilmiyor. Diyemedim nedense

Ay o bende de var söyledikten al da pişman oluyorum sonra da kem gözlü değildir o diyip teselli ediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…