2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Günaydın kızlaaaar

iki gündür midem bir garip. Bulantı gibi ama yemek yiyemeyecek durumda da değilim ama mutfağa girmek istemiyorum, yemek görünce bi garip oluyorum

Ahh canım.
Hoşgeldin aramıza.
Kusanlar kulubü açıcam ben de
10 günde 2 kilo verdim Kusmaktan
Çubuk kraker Beyaz leblebi tüket.
Yağlıdan Salçalıdan baharatlıdan Soğanlıdan Sarımsaklı dan uzak dur.
Biraz rahatlıyor o mideyi.

Daha kusma evresine gelmedim gelmem de inşallah ama iştahsızlık hadsafada. Tam da yememiz bebişin oluştuğu dönem. Rezervdeki vitaminler proteinler yetmez diye korkuyorum

Daha kusma evresine gelmedim gelmem de inşallah ama iştahsızlık hadsafada. Tam da yememiz bebişin oluştuğu dönem. Rezervdeki vitaminler proteinler yetmez diye korkuyorum

Yok yok hiç korkma kuzum.
Allah bedenlerimizi muhteşem yaratmış.
Hiçbir şey yiyip içemesen bile ilk 3 ay çok küçük olduğu için senin depodaki 1 gram vitamin yetiyor çocuğa.

Hiç stres yapma
Kusman gelirse de kus
Tutma kendini
Bu vücudun alışma evresi

Oda doğru zaten minnacık

Ay o bende de var söyledikten al da pişman oluyorum sonra da kem gözlü değildir o diyip teselli ediyorum kendimi
Nazar duası okudum ben ya çook severim arkadaşımı ama çok nazarı değer annesinin de öyle 9. Haftaya yaklaşınca söyleyeyim dedim annesi de yanındaymış 40 defa maşallah dedirttim

Hadi bana da hayırlı olsun iki gün mide bulantisindan sonra kusmalarim başladı bugün itibariyle

Oksapara ne zaman başladınız kızlar, ben gebeliği öğrendiğimden beri ecopirin kullanıyorum, keseyi gördükten sonra oksapar başladık
Kanda hcg yi görünce başladık kayıplarımda kese şekli bozuktu birinde de kese düzdü içi boştu o yüzden kanda görür görmez başlayacağız demişti Dr oğlumda da aynı şekil hcg çıkınca başlamıştık bazı drlar geç başlatıyor sanırım pıhtılaşma faktörlerin e göre değerlendiriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…