2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Aynen ya ne uykuyla ne asermeyle ne kese şekliyle alakali degil bence. Hayirlisi olsun, saglikli olsun
Tabi ki eğlencelik tahminler işte.Hani böyle olursa böyle oluyormuş,şunu yersek kız bunu içersek erkek diye eğlenmek vakit geçirmek için var böyle kocakarı efsaneleri de bu işleri gerçekten ciddiye alan biri için yorucu olabilir

Benimde eşim durup durup göbeğin çıkmaya başladı dio bende saçmalama daha me göbeği diyorum.Kızıyo öyle deyince hep negatifsin bi kerede he he de dio

Ben kullanıyorum canım.içmezsem gün boyu ya hiç bi şey yemiyorum ya da kusuyorum.su da hiç içemiyorum.doktor hastaneye yatıralım bu şekilde olmaz deyince ilaç kullanmak daha masum geldi bana şu süreçte hastanede yatmaktan.prilam bile tam kesmiyor

İlaç uyku yapıyormu. Banada verdi Dr sersem gibi yapıyor iki defa içtim bulantıyı çekerim daha iyi müthiş uyku yapıyo

10. haftaya giriyorum bende artik baslamayi dusunuyorum ama krem mi kullansam yoksa badem yagi gibi dogal seyler mi emin olamadim
Ben ilk gebeligimde tatli badem yağı kullandım bundada kullanicam inanın 1tsne bile ufacık bi yırtılma olmadı şükür bence en iyisi badem yağı yinede herkesin kendi karari tabi

Ankarada olsam kesin o doktoru tercih ederdim. Sosyal medyadan takip ediyorum ve çok seker çok rahatlatıcı birine benziyor
Bende biraz instada görüp gitmek istedim bakalım nasıl bi doktor yorumları bayaaa güzel çok iyi bir doktor diye düşünüyorum ama çok yoğun bence birde parasal anlamda nasıl olur bilemedim bakalım bu hafta gideceğim çok heyecanlıyım

Arkadaşlar yediklerinize dikkat ediyor musunuz. Ediyorsanız nasıl ? Mesela kokoreç yiyor musunuz bu aksam yapacağım ama sakatat yasak sanırım internetten baktığım kadarıyla. Bu konuda siz neler yapıyorsunuz
Hayy maşallah canım ben suyu zor içiyorum sen kokoreçten bahsediyorsunKendi halime güleyim mi ağlayım mı bilemedim

Dön dolaş yine 8bini bulmuş yani 6bin daha normal aslında iyi seveceğim bi doktor bulsam bu miktar daha uygun tabi cnm

Aynen öyle valla . O yüzden hacettepe diyorum . Hem doçent profesör dolu hem riskli gebeliklerde 1 numara .Orasi da döner sermaye ama bunların yarısı kadar tutmaz. Iş oraya giriş yaptırabilmekte.
Şu dönemde Hacettepe nasıldır koronadan dolayı aslında özel muayenehane daha mantıklı ama özel hastane de olur tabi deneyim çok önemli ve doktor ilgiside çok önemli tabi

Dön dolaş yine 8bini bulmuş yani 6bin daha normal aslında iyi seveceğim bi doktor bulsam bu miktar daha uygun tabi cnm
8bin bence gayet normal bir fiyat bu arada. Eğer tüm testleri taramaları da iceriyorsa. Zaten sırf normal doğuma en az 4-5bin fiyat cekiyorlar sezeryan olursa fiyatlar 6-7 ye cıkıyor

Şu dönemde Hacettepe nasıldır koronadan dolayı aslında özel muayenehane daha mantıklı ama özel hastane de olur tabi deneyim çok önemli ve doktor ilgiside çok önemli tabi
Işte kafalar karışık umarım iyi doktorlara denk geliriz. Hacettepe de pandemi hastanesi diye biliyorum. Genelde ankara da heryer pandemi aslinda.Sehir hastanesi de oyle ama kadin dogum ayri binada.(ki 1 yillik hastane tertemiz )

peki ikili tarama testine ne kadar aliyorlar? Bi sonraki gittigimde yapilacak ama fiyat sormadim

hoş geldin 9. hafta.
hala uyuyorum deliler gibi kızlar kafam yastıktan kalkmıyor hiç.
bir de cildim çok kurudur benim normalde çok yumuşadı bu hafta neden bilmiyorum.
ay bir de ilaçlar artık kesmemeye başladı midem yanıyor hazımsızlık cabası.
demin salya sümük ağladım mesela eşime sarılıp bu sağlıklı doğsun bir daha aslaaaaa yapmıcam çocukkkkkk diye diye

Kızlar tam bir depresyondayım allah aşkınıza 5. Haftam benim daha bu basen bu göbek neden yani tamam kaçamaklarım var ama hormonlarım bebem yerine basene mi salınıyo benim gibi olan var mı kilo takıntım zaten hep var ama bu kilo değil bu genişlemek başka bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…