2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Agir yemek kokusu evet biraz midemi tuhaf ediyo kirmizi et kokusu ..bende annmerdeyim onlarda kaliyom pek mutfağa girdigimi söylemem cunku kizim yapiskan oldugu icin bana bisey yapamiyom

kizlar catlak olusumuna karsi krem yag vs kullanmaya basladiniz mi? Basladiysaniz ne kullaniyorsunuz? Benim cildim catlamaya cok musait badem yagi mi surmeye baslasam diyorum
Naptin kiz daha cok erken daha gobek bile çıkmadı ki catlasin ben ilkinde 3 aydan baslamistim çünkü benm cildimde kuru ama o zamanda bence erken baalamisim insan belirli biseydeb sonra surmek istemiyo useniyosun bide onumuz yaz hemen hergun banyo yapacan ne kadar eziyetli olcak o ktemi surmek o yizden bekle karnin buyumeye basladiktan sonra sür... ki napsanda catlatacak ben o kadar kullandım yine catlaklar oldu

Canım yoktur öyle birşey sana öyle geliyor.Hormonlar değişti vücudun dengesi değişti.Gaz vardır belki 1-2 kilo almışsındır.Sakin ol.Toparlanirsin.Ilk zamanlar insan aserdigini,istahinin acildigini falan sanıyor halbuki toplumsal bir bilinç-altı durumu sadece.Istah artışı da aserme de..Bilinçli hamileler nasıl yapıyor ben 5 kilo alacağım diyor ve 5 kiloyla tamamlıyor.Merak etme sadece panik yapma

Koz çocuklarında oyle olunuyo diyorlar bende boyle olmustum valla kalcam zaten vardi üstüne bi ton daha gelmisti

İkinci gebeliği olan arkadaşlarım karnınız ilkine göre büyük mü. Benim ilk hamileliğimde 4 ay dümdüzdü bunda şimdiden göbek çıktı
Gobegim tam gotmedi ki bnm dogumdan sonra kaldi biraz ama yeidklerime dikkat ediyorum cok yememeye calisiyom ilk gebelikten abrtiuodum habire yiyodum

Gunaydin kizlarSana öyle geliyordur canim gaz ve siskinlikte varsa. Ayrıca hatırladığım kadarıyla sen bizden baya zayıftın hele bi dur biz telaş yapak kaç gün oldu tuvalete çıkamıyorum

Kızlar merhaba, 6. Haftamdayım. Bu gün hafif bir kaşıntı başladı vücudumda. Sizde de olmuş muydu? Hormonlardan mı acaba? Biraz stres de yaptım ondan da olabilir tabi bilemiyorum.
Canım benim neden stres yapıyorsun Allah bi yoluna koymuştur herşeyi. Gebelilte rahat olmak şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…