2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Öyle deme 9 ay boyunca kusmuş birisi olarak, aklımdan o zaman zarfında neler neler geçtiğini hiç anlatmıyım canım ya. Bitecek de, geçecek de iyi şeyler düşün.

Ve

Benim de oluyor canım. Rahim genişledikçe bedene zarara vermemek adına salgısını arttırıyor. O da akıntıya neden oluyor. Takılma hiç.
Bendede akıntı devam ediyor. Doktora dün yine gittim ultrasyonla baktı sorun yok dedi. İkili test için 17 hazirana gün verdi. Yolk kesesi küçücük kalmıştı yok oluyor artık.

Benim akintimda yeşil ve kötü kokuya dönüştü.dr a söylemiştim fitil antibiyotik verdi.ilk aylar tavsiye etmiyoruz ilac kullanmayı ama ilk dgmda erken doğum olduğu ici kullansan daha iyi olur aynı sıkıntıyı yaşama dedi.bu akşam kullanmaya basiycam.

Öyle deme 9 ay boyunca kusmuş birisi olarak, aklımdan o zaman zarfında neler neler geçtiğini hiç anlatmıyım canım ya. Bitecek de, geçecek de iyi şeyler düşün.
Ya bebek iyi olsun da her derdine razıyım kuzum kayıplar, ameliyatlar derken bugünün hayalini çok kurdum allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahh

Keşke banada onu verseydi canım benimde crino jel o daha beter emin ol.Afedersin ama sürekli içeriyi temizlemek gerekiyo rezil bişey yanii

Ya ben de nefret ettim crinone jelden. Igneyi aşırı ağrı yapıyor 3 gün üstüne yatamadım. Ne yapacaz bilmiyorum. Bide iltihap yaptı bende kalıntılarla beraber iltihap geliyor

kızlar ben aile hekimliğine özellikle bildirim yapmamıştım ama hastane bildirmiş. bugün aradılar hekimlikten. normalde hiç sevmem ama arayan kadın cok tatlıydı bir sürü güzel şeyler söyledi. Dün hastanede testler yaptırmıştım. yaptırdığım testleri filan istedi onları attım whatsaptan. Çok ilgilendi şaşırdım

Kızlar merhaba bende yenı geldım kontrolden 10 haftalık olduk sukurler olsun hersey ıyı 2.hafta sonra ikili teste cagırdı ona gıdıcez Rabbım Heppınıze sifa versin bulantı cok kotu bende mıde yanmalarından cok cekıyorum bu donemde Dr ıkıdr uyarıyor sakın agır kaldırma ıkınma bırsey itme anı kalkma gıbı hareketler yapma diye aklınızda olsun sizinde

Bend
Ya ben de nefret ettim crinone jelden. Igneyi aşırı ağrı yapıyor 3 gün üstüne yatamadım. Ne yapacaz bilmiyorum. Bide iltihap yaptı bende kalıntılarla beraber iltihap geliyor
e nefret ediyorum canım valla dahada 3 kutum var inşallah doktor bian önce bıraktırır o içerden temizlemesi beni tiksindiriyo iyice yaa

Bend

e nefret ediyorum canım valla dahada 3 kutum var inşallah doktor bian önce bıraktırır o içerden temizlemesi beni tiksindiriyo iyice yaa

Canım içerden nasıl temizliyorsun? Inanki artık tahammülüm kalmadı. Hap mi içsem diyorum dozu ayarlayamam diye korkuyorum. Doktorada yazdım geri dönmedi. Ne yapacagimi şaşırdım. Benim de 2 hafta daha kullanmam lazım ama biktim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…