2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Valla canım bildiğin parmağımı sokup temizliyorum.Tüp bebek tedavisindede transferden sonra vermişlerdi yine bu jelden o zaman hemşireyi arayıp söylemiştim oda bana üçerdekileri temizleyebilirmisin demişti canım

Anladım canım iyi o zaman ya bende temizleyeyim. Kendi çıksın diye bekliyorum bazen de wc de geliyo ama tiksindim ya. Bazıları da yumuşak hap versiyonunu fitil gibi kullaniyomus günde 2 defa acaba onda kalır mı bunun gibi artık.

Haftaya gittiğimizde 11+2 olacak canım doktorda zaten o hafta çağırmıştı

Anladım canım inşallah sonuçların da iyi çıkar. Benim de bi devlette gittiğim doktor var bide bi kere özele gittim. Mesafeden dolayı özele hep gidemiyorum. Devletteki doktorum da 12 haftada gel demişti. Ben 11 bittiği gibi gidicem inşallah. Hayırlı haberlerle gelelim hepimiz

Valla şu 3 ay dolsun da crinone jelden kurtulayım diye gün sayıyorum

Arkadaşlar merhaba, yeni üye oldum. Forumda 2021 ocak anneleri diye bir başlık olması dikkatimi çekti açıkçası onun için üye oldum. Tüm hamile arkadaşlarıma bebeklerine sağlıklı sıhhatli bir şekilde kavuşmak nasip olsun inşaallah. Ve Rabbim isteyen herkese dilediği vakitte hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin. Ben 7 hafta 6 günlük gebeyim. Gebelik beni çok etkiledi herkes böyle mi bilmiyorum merak ediyorum. Aşırı halsizim, aşırı yorgun, ağzımın tadı yok,iştahım yok, sürekli uyumak istiyorum. Bu süreci nasıl tamamlayacağımı düşünüyorum. Daha şimdiden böyleyse sonrası nasıl olur diyorum. Herkes böyle mi sorun bende mi bunu bilmek istiyorum

merhaba hosgeldiniz. Sizin yasadiklarinizi yasayan cok arkadasimiz var 1. trimesterde malesef vucut alisma asamasinda oldugu icin turlu turlu rahatsizliklar oluyor. 12. haftadan sonra gececegini umuyorum.

Bebeğin hayırlı olsun canım. Bütün saydıkların normal şeyler az çok hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Hiç belirtisi olmayanda var prensesler gibi hamilelik geçiren klozetten kafasını kaldıramayan doymayan yemek yiyemeyen farklı farklı geçiriyoruz bu süreci hepimizin temennisi 3 aydan sonra normale dönmek. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah gelip geçici bir süreç kolay olmuyor tabi

merhaba hosgeldiniz. Sizin yasadiklarinizi yasayan cok arkadasimiz var 1. trimesterde malesef vucut alisma asamasinda oldugu icin turlu turlu rahatsizliklar oluyor. 12. haftadan sonra gececegini umuyorum.
Çok teşekkür ederim. İnşaallah düzelir çünkü gerçekten iyi değilim dün akşam oturdum ağladım. Hamilelik bana göre değilmiş ben bunu yapamayacağım bu nasıl olacak 9 ay böyle dedim. Allah affetsin isyan etmiyorum bu isyan değil ama çok zorlanıyorum. Yemek yiyemiyorum iştahım yok ağzım zehir gibi ne yesem kusuyorum. Aşırı halsizim kolumu kaldıracak takatim yok. Sürekli moralim bozuk sürekli ağlamak istiyorum. Hiçbir sebebi yokken ağlama isteği geliyor. Göğüslerim taş gibi oldu uçları batıyor. Yüzüstü uyuyan bir insanım öyle alışmışım uyurken göğüslerimden dolayı canım acıyor. Pelvik ağrılarım var. İdrarımı yaparken bile rahmimde kasılmalar hissediyorum. Doktora söyledim. Çok normal dedi. Nasıl normal anlamıyorum ki yani bu kadar da olur mu bana pek normal gelmiyor. Bugün sağlık ocağına gittim. Aile hekimi de aynısını söyledi. Normal bu süreç böyle geçecek. Gebelik takibi yapılması gerekiyormuş. Gebeler vardı onlar benimle konuştular yatıştırdılar. İlk 3 ay böyle olur sonrası düzene girer. Vücut hamileliğe alışıyor dediler. Halsizlikten dolayı bana multivitamin verdiler. Aslında 3 aydan sonra veriyoruz ama kullan bir şey olmaz dedi benle ilgilenen gebe 1 kutu multivitamin verdi bitince gel yine vereceğim dedi. Çok ilgililerdi buna sevindim. Ama hala çok karamsarım bu süreci nasıl tamamlayacağımı kara kara düşünüyorum.

Çok teşekkür ederim. Çok saolun. İnşaallah 3 aydan sonra düzelir. Hiçbir problem yaşamamayı çok isterdim ama zor geçecek benim hamileliğim sanırım öyle görünüyor. Rabbim aklen, ruhen, bedenen sağlıklı bir şekilde bizi evlatlarımızla birbimize kavuştursun inşaallah.

Çok teşekkür ederim. İnşaallah dediğiniz gibi olur. Çünkü gerçekten çok zorlanıyorum. Allah size ve tüm hamile arkadaşlarımıza sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeklerine kavuşmayı nasip etsin.

çılgınlar gibi her şeyi yemek istiyorum ama asla yemek yapamıyorum
ya halsizlikten ölücem sanırım
kolumu kaldıramıyorum
galiba bugün de dışardan söyleyeceğiz

Ha kızlar bu arada ben erkek istediğimi doktoruma da söyledim sivilcelerin çıktı mı dedi gerçekten yüzümde 1 tane bile sivilce çıkmazken bu ara sivilcelerim çıkıyo o zaman erkek olabilir dedi kısa bi not sizlere

karamsar olma canim biraz daha sık disini gececek hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…