2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Hadi ya benim de öyle ne ergenlikte ne adet oncesi cikmazdi simdi alnımda yuzumde tek tk cıkıyo zaten ilk gunden beri erkek hissediyorum desene hislerimde dogru cıkcak

Hadi ya benim de öyle ne ergenlikte ne adet oncesi cikmazdi simdi alnımda yuzumde tek tk cıkıyo zaten ilk gunden beri erkek hissediyorum desene hislerimde dogru cıkcak
Ayy bana kız dese allahın zoruna gitmesin üzülürüm heralde ben de hep irkek hissediyorum

Ayy bana kız dese allahın zoruna gitmesin üzülürüm heralde ben de hep irkek hissediyorum
Saglikli olsunda onemli degil ya benimde tam tersi kız çocuklarını cok seviyorum ama nedense ilk gunden beri erkek oldugunu hisediyorum istemedigim halde
Ilk basta saglik olsun tabiki de insallah bi oğlun olur bende yanılırım kız olur

Benim kız yeğenim var çok korkuyorum yanlış insanlarla karşılaşacak diye çok titrerim üstüne o bana kız evlat işte şimdiki de erkek olsun Tabii ki her şeyin başı sağlık rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin de gerisi boş

Ergen gibi bir yada iki tane ağrılı sivilcelerim oluyor bakalım sonuc ne olucak

Gece yatarken allahım cinsiyetini rüyamda göster diyorum. Bu gece rüyamda renkli drajelerden eşime sipariş ediyorum diyorum işte pembesi çok olsun her renkten olsun beyaz siyah pembe falan. Almış gelmiş kese kağıdını açıyorum Beyaz drajeler arasında mavi drajeler diyorum hiç pembe almamışsın ben pembede istiyordum diyorum var ama ondan az aldım diyo bakıyorum tek tük pembe sekerler az almış diye kızıyorum hayır olsun bakalım ailede hiç kız yokgönül değişiklik olsun kız evlat anneye arkadaş yoldaş olur.. Herşeyden önce sağlıklı ve hayırlı olması tabi. Dün nette video vardı kız annesini ayakkabı mağazasında dövmüş itelemiş istediği ayakkabıyı almadı diye kadın ağlıyordu içim cız etti dedim allahım hayırlı evlat nasip et cinsiyet önemli değil

Bn de erkek hissediyorum ayrıca yüzüm sivilce doldu bnm de ama tabi hayrlısı yani kızımda yok oğlumda sağlıklı hayrlı olsunda doktorun dediğini yaşlınteyzede söledi tutar mı tutar

Bulantısı azalan varmı kızlar.
Benim biraz azaldı. Ama sorunu daha sık yemek yemekle çözdüm galiba. Dün doktora da sormustum o da dedi acıkmasanda 2 saatte bir bişi ye, kuruyemiş ye meyve ye dedi. Gercekten ne zaman 2 saati geçsem mide yanmam ve bulantım baslıyor. Bişi atıştırınca yatışıyor hemen

Bir de dün bi bulantı hapı verdi doktor. Her gün kullanma sadece şikayetin cok arttıgında iç zaten götürür o bir kaç gün seni dedi. Dün aksam yemeğinden önce bir tane ictim. Anında kesti belki bugün de o tutuyordur hala

Gündüz yoktu ama şuan fena oldu midem. Yemek yedim salçalı soğanlı maalesef ev halkına yapınca yemek zorunda kaldım midem almadı kuru şeyler yemekten gına geldi. Bir daha yemem herhalde sulu yemek pişiren kadar canım cıktı yiyince midem daha beter altüst oldu

Selam kızlar, bugün doktora gittim tahlil sonuçlarımda TSH değerim yüksek çıktı doktor bebeğin beyin gelişimine zarar verir dedi ve Dahiliyeye yönlendirdi beni. Böyle bir şeyi yaşayan oldu mu. Hamilelik öncesinde TSH değerim normaldi

Kac cikti? Benim de 2.7 cıktı, gebelik oncesi 1.5du, bana bisey demedi doktorum

İlk hamileliğimde yüksek çıkmıştı dahiliyeye göndermişti 3 ay bitene kadar ilaç kullanmıştım. Düşmüştü. Korkma canım drum dediğini yap

Bn de erkek hissediyorum ayrıca yüzüm sivilce doldu bnm de ama tabi hayrlısı yani kızımda yok oğlumda sağlıklı hayrlı olsunda doktorun dediğini yaşlınteyzede söledi tutar mı tutar
Nasip isi bende erkek hissediyorum rüyamda da görmüstüm yillar önce cinsiyet aslinda fark etmesede saglikli olsunda kücüklügümden beri ilk kizim olsun isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…