2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benim eskiden de yuksek çıkıyodu umursamadm gebelikte mecbur ilac kulanmaya basladm 1 ay olcak pazartesi gitcem bakalm insallah düşmüştür yoksa ilacın dozu artcak
Bi yerde okumustum gebelikten once sorunu olmayanlarn gebelikte cıkabiliyomus ilacini duzenli kullan veerdiyse duser

Benim göğüs uçlarım çok kaşınıyor özellikle sol göğüs ucum Bi anda geliyor yırtasım geliyor sonra geçiyor baya rahatsız edici bir durum ilk gebeliğimde bukadar olmuyordu olsa aklımda kalırdı cünki sizlerinde oluyormu kizlar

İnşallah senin değerin düşmüştür canım ben 20 gündür düşük dozdaki ilacı kullanıyordum değerim düşeceğine daha da yükselmiş 5,75 olmuş. Yarın dozajı arttıracağız

Nasip isi bende erkek hissediyorum rüyamda da görmüstüm yillar önce cinsiyet aslinda fark etmesede saglikli olsunda kücüklügümden beri ilk kizim olsun isterdim
Bnde ilk kızım olsun istıyorum süslüm püslim miniş etekler giydirim o popişini ısırmak isterdim anlatrken bile dişimi sıkıyom öle. Hayal ettm ki hayrlısı tabi ama hissiyatım gerçekleşcek gibi geliyo hepimizin hakkında hayrlısı sağlıklısı olsun kuzum

İnşallah senin değerin düşmüştür canım ben 20 gündür düşük dozdaki ilacı kullanıyordum değerim düşeceğine daha da yükselmiş 5,75 olmuş. Yarın dozajı arttıracağız
50lilik vermişti benimde 1 ay once 5.18 di. Dusecegine yukselmis diyince korktum simdi. Neyse pazartesi bakcam zaten senin de düşer insallah

Aynı şeyi bende yaptım valla geldim anneme kızımı verdim kendi evime geçtim yavrum yumurta istedi yapamadım çok üzüldüm çok insan yanındaki çocuğuna daha çok üzülüyo

aa ne alaka erkek guzellestirir bi kerekiz da sivilce cikar gobek boyle yanlardan buyumeye baslar bel bolgesinden.basen kalca buyurmus.Legen gibi olunur derdi rahmetli babaannem ama istisnalar var tabii ne tas gibi olup kiz doguran analar varerkekte boyle gobek bel oyuntusunu etkilemeden ortadan sivrilerek buyumeye baslar. saclar gurlesir parlar ,cilt guzellesir. Erkek analari şanslidir vallaha hamilelikte benim simdi cinsiyet belli degil cok korkuyorum vallaha ,erkek gebeligini tecrube ettim gayet iyiydi.

Kilo alma konusu gercekten dogru ben aynen de oyle oldum belden aldim popam da kocaman oldu artk donlarim bana olmuyodu yani ama yuzum falan kotulesmedi saglikli besleniyodum cunku sebze agirlikli ondan olabilir. Bakalim bunda nasil olcaz merak ediyom

Kızlar bugün dr randevum vardı, kese 6 haftalık olması gerekirken 5 haftalık çıktı. Geç döllenme olabilir dedi Dr. Ayrıca myom um var ona çok yakında büyüyor kese.. her an düşebilir dikkatli ol dedi.. yani bi ilaç falan birşey vermedi.. haftaya tekrar kontrole gidecem. Bu konuda deneyimi olanlar var mı??

Aynı şeyi bende yaptım valla geldim anneme kızımı verdim kendi evime geçtim yavrum yumurta istedi yapamadım çok üzüldüm çok insan yanındaki çocuğuna daha çok üzülüyo
aynen benimkide istedi yavrucugum ben de yapamadim kuru kuru seyler yedirdim gunlerce baktim olmuyor hadi dedim annecim ananeye gidiyoruz en güzeli canim. Biran once normale donsekte cocuklarimizla ilgilenebilsekoyun falanda oynayamiyorum cocugum corona oldum saniyor kiyamam ne bilsin

Aynen canım dediklerinin hepsine katılıyorum.Bende oğluma hamileyken cildim acayip pürüzsüzleşip güzelleşmişti Karnım desen sivriydi Her gören kesin erkek olucak diodu

Ben benim de ilk kontrolde 5 gün geri çıktı. Ilerlemesine bakacağız önemli olan o dedi.Bu haftaki kontrolümde ilerleme normaldi ama kese şeklini bir kenarda beğenmedi,polip gibi birşey olabilir ya da kanama başlayacak olabilir burdan ve düşük yapabilirsin dedi.
Haftaya kalp atışını duymamiz lazımmış o zaman kesin konuşabilirmişiz Kontrole 4 gün önce gittim şimdilik düşük belirtisi yok, umarım olmaz ikimizin de Her zaman en kötüsünü söylüyorlar bence

Ben de öyle biliyordum hatta sırtında falan çıktı mı sivilce dedi yok dedim erkek güzelleştirir anneyi yani sivilceyi bırak aydınlık olur yüz doktor öyle söyleyince ben de şaşırdım

Günaydın kızlar ben bayağı erkenciyim bugün dün kayınvalidemde kaldık sabahı zor ettim uyuyamadım sürekli dündüm kasıklarım ağrıyo şu an hatta akşam da çok zorladı yedirdi gece sürekli bulantılarım oldu yerim de değişti ay sabah olsun die dua ettim valla hamilelikte yatak çok önemliymiş

Benim uyku düzenim iyice bozuldu. Akşam erkenden uyuyorum sabah daha kargalar kahvaltısını yapmadan uyanıyorum Şu 1. trimestri sağ salim bir geçirsek biraz daha rahatlayacağım inşallah nasip olur o günleri görmek

Yakın arkadaşım da hamile polikistik bi de o nedenle geç öğrendi hamileliğini doktor bak bu bebek bu da miyom bunlar da kist demiş ve kontrole 5 hafta sonra çağırmış turp gibi valla kızın bişeyi yok bi hastam da miyomu varken hamile kaldı şimdi oğlu 5 yaşında miyomun konumu boyutu önemli sürekli takipte ol inşallah sağlıkla alırsın kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…