2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Beni bıraksalar hep uzansam oturur pozisyonda çok kalamıyorum iskelet sistemim bunu kabul etmiyor gece çok yediğim için ve yataktan rahatsız oldum ay belim hala ağrıyo evimi özledim

Beni bıraksalar hep uzansam oturur pozisyonda çok kalamıyorum iskelet sistemim bunu kabul etmiyor gece çok yediğim için ve yataktan rahatsız oldum ay belim hala ağrıyo evimi özledim
Benim de belim çok ağrıyor kuzum büyüyor diyorum Bu sefer en çok bel ağrısı kendini hissettiriyor

Günaydın kızlar ben de sırt ve bel ağrımdan yatamadım.5 ten beri ayaktayım. Bebegimin oldugu yer bildiginiz acıyor yanıyor gibi. Ama sırt ağrısı daha beterdi .Aksam arkadaslara gittik 2 3 saat oturduk ama Yok yani bana sorun ne cektim hiç rahat değildim karnım sisti davul gibi gazim var çıkartamıyorum ayy mahvoldum r3smen adama diyorum hadi kalkalım saat kaç oldu hiç tın. Evime geldim oh yattım falan ama evimde bile böyleysem valla kusura bakmasınlar kimselerde kalamam kendi annemlerde dahil buna

Akşam 9 da yatıp sabahın köründe uyanmak. İki akşamdır oğluşu uyuttuktan sonra film izleme planı yapıyorum ama çocuktan önce uyuyorum. Buna çözüm bulsam yazık adam kendi başın a takılıyor kaç akşamdır. Sabahlar olmuyor uyu uyu kafam şişti. Nasıl düzene sokulurki

Aa bende sıvılcelerden kız mı dıye dusundum kız annenin guzellıgını alır diyorlar dıye

Kızlar bişey sorucam ben dün annemle tartıştım saçma bi konuydu ama telefonda bağrış çağırış oldu ya bundan bişey olur mu hiç böle eşinizle falan tartışmalarınız oluyor mu beni rahatlatın lütfen

Anne kız eşler arasında olabilir çok kırıcı olunmadığı sürece. Hepimiz zor süreçlerden geçiyoruz hamilelik virüs endişesi aylardır evde olmanın verdiği bıkkınlık Vs. Ben olsam annemi arardım konu herneuse tatlıya bağlardım. Bu şekil kafanla konuşur durursun daha çok yorar insanı. Anneler dayanamaz yavrularına. Böyle daha çok huzursuz olursun

Oluyo canım ne yazıkki ama annemle değilde eşimle benim. Anneme karşı daha duygusallaştım eşime canavarlaştım eşim de sen böle değildin diyo ufak şeylere büyük tepkiler verebiliyorum tarafsız bakarsam olaya benim abarttığım büyüttüğüm oluyor malesef. Yani bu dönemlerde normal canım hiç canını sıkma hep bu hormonlar

Ayy dün yemek yedikten sonra midem mahvoldu balkona çıktım ağladım görende biri ölmüş sanır ağladığımda. Sonra sustum dedimki ben niye ağlıyorum midem için komik vallahi hormon lar ne hale soktu bizi

Yaaa canımmm valla çok hoştu çok normal inanki ben de bu durumlara uzak değilim. Geçecek bu dönemlerde ve sonra bu anılarımızı hatrlayıp güleceğiz ya bennde en son annemin yemeğini istıyom diye ağladım geçen gün eşim durmuş bana bakıyor gülerek, garip garip şeyler

Bende bu konuyu kafama takıyorum ama bu erkekler de 9 ay idare etsinler ya. Hamilelik sıkıntısı, doğum stresi çeken biz. İkinci çocuğu ihmal etmeyeyim diye uğraşan biz. Evi idare etmeye çalışan biz.
Erkek de 9 ay yalnız kaliversin
Bunları düşündükçe psikolojimiz bozuluyor. Biz de insanız sonucta

Durup dururken ağlamak bende de oluyor
Folbiol kullanıyorum yan etki yapabilir mi acaba

Yok tatlıya bağladık kuzum bebeğe bişey olur mu diye huzursuz oldum

Yok yaa çok kafaya taktığımda değil gündüz bulantı halsizlik oğlanlar uğraş derken akşam kendime zamanım olsun tv izleyim kitap okuyum falan diyorum hiçbişey yapamıyorum fazla uyumaktan kafam allak bullak oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…