2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Dün tavuk pişti evde kendimi dışarı attım parka gittik geldik oğlumla apartmana girdim başka yemek kokusu eve girdim tavuk
Offf tavuk beni mahvediyo en azından sebze yemeklerini yiyebiliyorum ramazanda herkes aynı anda yemek yapıyodu balkona da kaçamıyodum

Kolumu kaldıracak halim yok inanilmaz halsizim uykudan gözümü açamıyorum sabahtan beri uyukluyorum uykucu şirine döndüm

Canım sıkı giyin bu dönemde bağırsaklar hemen gaz topluyor ayağında patovin olsun tuvalet içinde muhakkak kuru kayısı ve kuru erik tuket ılık suyla inşaallah şifa olur

ben bebeğe hiç iyi bakmıyorum
vicdan yaptım
çok sevmek çok duygulanmak istiyorum
ama su içmeye dikkat etmiyorum ne bulursam yiyorum sigara bile içiyorum tek tük.
umarım pişman olmam.
bunu aşmam bebeğimle duygusal bağ kurmam gerek artık...

Canım sıkı giyin bu dönemde bağırsaklar hemen gaz topluyor ayağında patovin olsun tuvalet içinde muhakkak kuru kayısı ve kuru erik tuket ılık suyla inşaallah şifa olur
Doktor tavsiyesi ile duphalac kullandım evet tuvalete çıkıyorsun ama ishal yaptı bende sanki daha kötü oldu.Cok üşüyorum zaten çorap ceket im bu mevsimde.Hepimiz telef olup gideceğiz sanırım

Canım önerdiğim kitap ise yaramadı mi? Bağ kurmak için kendini zorlama bazı anneler doğuma kadar bağ kuramaz ne yapacağını bebegiyle nasil iletisim kuracagini bilemez...Herkes aynı değildir.Ben de hamilelikte bebegimle bağ kurmayı pek bilemeyenlerdenim.Dogunca aşık oluyorsun zaten karşılıklı.Bol su içmeye çalış ve sigara içme ne olur

Doktor tavsiyesi ile duphalac kullandım evet tuvalete çıkıyorsun ama ishal yaptı bende sanki daha kötü oldu.Cok üşüyorum zaten çorap ceket im bu mevsimde.Hepimiz telef olup gideceğiz sanırım
Havalar çok garip çünkü ne yaz oldu ne kış garip bir döngü rabbim hayr etsin patikte giy ben oyke yapıyorum yoksa şok zorluyor

kitabı henüz bitirmedim kitabı okurken bırakmaya çalışmayın ters teper dediği için minimumda içiyorum hala.
artık çok sıkıldım kendimden sanırım silkelenip kalkacağım en kısa sürede.
senin nasıl gidiyor?
bebiş nasıl taburcu ile ilgili bir gelişme var mı?

Kuru kayısı kuru erik ye kabızlık için. Bu dönem ne bulduk yiyoruz kuru kuru şeylerde kabız yapıyor. Düzelecek inşallah normal besleneceğiz

Herşey yolunda giderse temmuz ayında taburcu edebilirim dedi.Pek göremiyoruz covid nedeniyle cocuk yoğun bakım ziyareti yasak.Doktor kacak gocek sokuyor 15 gunde bir...O da 2-3 dk..O yüzden de biraz üzgünüm...Bu aralar pek keyfim yok ama sigara konusunda sıkıntı yaşamıyorum çok bunalınca yürüyüşe çıkıyorum bulantıma da biraz iyi geliyor temiz hava..
Kitabi sakin kafa,açık bir zihinle oku.Ve hızlıca bitirmeye çalış

bence de ne olursa olsun sigara içmeyin sizin gibi hamile kalıp dünyaya bebek getirmek isteyen o kdr insan var ki senelerdir bunun hayalini kuran, bu yüzden en büyük şükür nedeni bence sağlıklı beslenemeseniz bile sigara çok illet, bebeğiniz kalbi ne kadar ki o dumanı kaldırabilecek Yanlış anlamayın beni lütfen sadece düşüncemi söylemek istedim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Kızlar siz de seğirme var mı ya ben de aşırı var bacaklarımda da var fakat daha çok karnımın alt kısmında bu neyden olur hep sormak istyrum unutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…