2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
kızlar çatlak kremi kaçıncı haftadan sonra kullanılmaya başlanıyor ? ve bildiğiniz önerdiğiniz marka var mı bu konuyu konuştuysanız özür diliyorum çalıştığım için çok sık bakamıyorum şimdiden teşekkürler

15 20 saniye olup bitiyor demi, ara ara tekrar geliyor benm de tam göbeğimin altın da :) hatta siz demesiniz fark etmeyecektim sizin yazınızı okurken oldu

Buz koy kafana canım gezdir buzu kafanda çok faydası oluyor. Minoset içebilirsin. Allah yardımcın olsun.
Sağol canım bi tane içtim karanlık odaya geçip uyumaya çalıştım uyandım ki şükür geçmiş.İnanamadım bende geçtiğine ayy inşallah hamilelikle birlikte bu migrenden kurtuluruz yaa bi umut işte

Kendini suçlama lütfen bende aynen senin gibiyim hatta bi program var onu indirdim bebeğin gün gün gelişimi die bebeiş hergün bana mesaj atıyo annecim bugün nasılsın falan dieyeni yeni hoşuma gitmeye başladı ilk zamanlar off bu ne yaa falan diodum yani canım

İnşallah cNım. Bende 2 defa oldu gebelikte. Çok korktum şiddetli ağrır diye ama öncekiler gibi şiddetli olmadı. Normalde gözde pullanma sonrası hayatı zindan eden şiddetli ağrı olurdu arveles bile işe yaramazdı. Allaha şükür hafif geçti. 3 yıl önce akupunktur yaptırdım baya rahatlamıştım. Sanırım şimdi yiyememek etkili oluyor bende

Kilo takibi için konu açıldımı bende katılmak istiyorum
Evet açtık Bu ara herkesin mide bulantıları olduğu için biraz rolantideyiz ben liste falan paylaştım.iyi gidiyorduk biraz cozuttuk.Az da olsa yazisiyoruz simdi.Ama bulantilarimiz gecince cok daha aktif olacagimiza eminim"Gebelikte Kilo Takiplerimiz ve Kontrolumuz"baslik

Ben şimdi kullanmaya başladım ne kadar erken o kadar iyi millet 4. Aydan başlıyor ama. Teniniz hassas sa daha erken çatlamalar oluyorsa di.diden kullanın benim ki öyle bu yüzden kullanıyorum benim kullandığım dermaderm in hamileler için olan çatlak kremi

Merhaba hanımlar nasılsınız Balkizin_Annesi canım sana msj atmıştım ama gruba katılmak istiyorum diye acaba gözünden mi kaçtı bilemedim
Canım gruba katıldın zaten :) sadece liste düzenliyoruz (1. Sayfada) ona katılmak istersen özelden yaz sana zahmet burdan yazdıysan gözümden kaçmış olabilir biraz kötü geçiriyorum 1 hafta bakamadığım oluyo kusura bakma lütfen

Ben 6 haftalıkken kaybettim. 3 gün oldu düşük yapalı. Uyuşmazlık vardı bizde de ama düşükten sonra yapıldı iğne bana. Etkilediğini bilmiyordum doktoruma da söyledim halbuki

Rüyamda 5iz kız bebeklere hamileymişim daha yeni öğreniyorum beşiz olduğunu karnım 6 aylık gibi çıkmış kaygılanıyorum bunları nasıl taşıyacağım diye uyandım neysek rüyaymış
Öyle bi kadın var hatta programı bile var ailesini konu alan siz böyle yazınca gözümün önüne onlar geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…