2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Günaydın hamişleerr
Dün kayınvalidem fıldır fıldır gezdirdiği bir de zorla bulantıma inanmayıp ye dediği için geceyi kötü geçirdim midem bulanıyoru anlamıyor sürekli ye niye yemiyosun diyo zorla yediriyo gece bulantıyla uyandım sabahı zor ettim bir daha abartı yemicem zaten canım da istemiyo

M mikasamoor miyomla ilgili paylaşımımı incele kuzum belki işine yarar
İnceledim canım ama maalesef betahcg düzgün artmıyor. Bu durumda nasıl bi tedavi göreceğimi bilmiyorum. Kürtaj olduğumda betahcg artışı azalacak mı yoksa onun için ayrıca tedavi mi olacam bunlar biraz soru işareti.. bu konuyu burda konuşmak istemiyorum.. sizlerin canını sıkmak istemiyorum.. konu açtım, deneyimi olan varsa ordan paylaşırsa mutlu olurum.. kendinize çok iyi bakın güzel gebeler sağlıkla mutlulukla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inş Dualarınızı bekliyorum sadece..

Doktorun muayene ettikten sonra kürtaja karar verdiyse zaten kürtajdan sonra betan düşecektik inşallah her şey yolunda gider dualarımız seninle canım

Bulantısı olanlar doktor bana prilam verdi akşamdan iç dedi sabaha bulantım olmucak.dedi ve bugum çok.iyiyim.herseyi yedim biraz önce ve ilk defa doydum bnce cok asiri bulantısı olanlar doktoruna danışıp alabilir ben ilk hamilelgimde böyle birşey olduğunu hiç bilmiyordum 6ay cektm şimdide doktor sikaytn varmi diyince bulantm var hicbise yiyemiymm diyince yazdı ilaci yemk yemenn lazm bu ilaci kullan dedi zaten hamilelere Özel ilacmis bende çok arastrdim 9ay bu.ilacla geçiren varmış günlerini istersen bı sorun

Annem geliyim sana zorla yedireceğim diyo. Yemiyosun bişey aç geziyorsun diyo. Dedim yok gelme ben yerim bişeyler başımda birinin sürekli ye ye demesi bunaltır insanı. Sonuçta keyfimizden böyle yapmıyoruz. İlk 3 ay sıfır insan sıfır muhattap

Evet ya kendi hamileliğinde hiç bulantısı olmamış anlamıyor 3 saatlik yoldan geldik yoruldum dedim siz de genç olacaksınız diyo E napayım halsizim yoruluyorum çabuk ben de yemek istiyorum daha dinç olmak istiyorum keyfimden mi kusuyorum yani derdini bi kenara koyup bir de kendini ifade etmeye çalışmak çok yorucu

Balkizin_Annesi Canım ben de sana birşey soracaktım.Benim sayfamın başında sabit halde senin bebeğimin cinsiyet tahmini anketin var.Ben topige ilk girdigimde oy kullandım ama ana sayfaya sabitlendi gitmiyor.Goruntulenmesini nasıl kaldıracağız biliyor musun ?

Kızlar ben bugün 10.haftaya girdim kaşık ağrım hiç yok önceden çok vardı sizin nasıl
Günaydın.. benimde 10. Hafta. Bugün sabah kramp gibi ağrı girdi. Canımı çok yaktı. Bende kasık ağrısı sık olmuyor. Bugünlerde çok uyuyorummm şükür diyorum Bulantıda geçti gibi akşamları mide yanması oluyo ara ara. Oldugu andada Hemen Uyuyorum.

Ne kadar anlayışlısınız.Umarim herşey gönlünüzce olur en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğe ve yavrunuza kavuşursunuz.Dualarimiz sizinle

çok teşekjür ederim bende başlıyım o zaman bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…