2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Allah yardımcınız olsun cok güzel kalplisiniz

Ben haftada 4 kez 1 saat tempolu yürüyüş yapıyorum,diyet yapıyorum,meyve dişinda şeker tüketmiyorum,carb oldukça az tüketiyorum ama kilo veremiyorum.Cunku tuvalete çıkamıyorum.Kayisi,lifli gıdalar,günde 4-5 lt su, yürüyüş bana mısın demiyor.Bagirsaklarim tamamen servis dışı.Duphalac kullanınca çıkıyorum ama o da ishal yapıyor başka bir dert.

Karpuz da cok ise yarıyor canm pazartesi doktorum 2 hafta kabiz olmamaya calis dedi kac gundur surekli yiyorum bi nevi bol sıvı ihtiyacm da bu kabızlık sorunuma da iyi geldiğini düşünüyorum icinde bol miktarda lifte var karpuzn iyiyim bugunlerde bagirsaklari ck calistirıyor dene istersen

Tamam canim bu hafta karpuz yememiştim kiraz çıkınca..Karpuzu deneyeceğim

Ben de o ilacı kullanıyorum biraz rahatladim şükür saat başı çıkarıyordum.

bi arkadas onermisti burdan gecen gun kuru erik kabizligina cok iyi gelmis deneyebilirsin

Benim de geçen hafif kanamam olunca doktor kabız olma dedi. Demesi kolay tabi :)) ama gerçekten de kanama yaşadığım gün yarım saat wcde kalmıştım, o lekelenme ona da bağlı olabilir belki ben yulaf da tuketiyorum bu arada, bağırsaklara yardımcı oluyor. Kefiri de düzenli tüketmek lazim

Benimde ayni sekilde kanamadan sonra oyle soyledi ama zaten korkudan lavaboya cok sıkısmadkca girmiyorum dikkat etmek lazm ıkınma falan da demisti. Dediklerini denemedm onlara da bi bakaym

Benmde canim istemiyo midemde baski var kusma da yok aslinda tatli bisey hic yiyemiyom yesemde tuzlu biseyler de zorla yiyorum

Benim de genel olarak bulantım geçti ama tatlı birşey yersem çok kötü oluyorum doğal beslenme kontrolü
Canım sürekli ayran yoğurt filan istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…