2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
merhaba, yaklaşık 1 haftadır hamilelik belirtilerim var, test yaptım negatif çıktı. regl 5 gün gecikti, gecikmemin 3. gününde beta 0.13 çıktı. sizce değer artar mı çünkü kasık/karın ağrısı yaşıyorum ve ilk defa reglimde gecikme yaşıyorum. görüşlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum

Canım merhaba. Yanlış yönlendirmek istemem ama 0.13 zaten negatif sonuç. Eğer olsaydı düşük de olsa pozitif değer çıkardı diye düşünüyorum. Ağrıların reglin sökülmedigi için oluyor olabilir. Gebelikten önceki 3 ay bende de sürekli gecikmeler olmuştu, hep de gebelik istediğimden psikolojik olarak da çok etkilemiştim kendimi. Inşallah Eğer istiyosaniz en kısa ve hayırlı zamanda Rabbim nasip etsin

Doktorun mu önerdi yoksa sen mi alıp kullanıyorsun canım? Mide bulantısından pek bi şey yiyemiyorum saçlarım falanda çok fazla dökülmeye başladı bende mi kullansam acaba diye düşünüyorum
Benim doktorum verdi canım. 1 aya yakın oldu kullanıyorum her gün 1 tane. Regenesis max diye bi takviye. Hatta extra folikasit almadım tek bunu kullanıyorum

allah razı olsun çok teşekkür ederim
amin allah razı olsun, teşekkür ederim

hahahhaha kuzum bizim de tam tersi
sofradan en son ben kalkıyorum nasıl hoşuna gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…