2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar merhaba bi arkadaşımla konuştum 13.haftaya girmiş çok şükür ultrason resimlerini attı masallah orda bişey dikkatimi çekti kalp atışı 89 çıkmış bu normal mi arkadaşıma bişeydemedim tabi ki benim ki 9.hafta bitti 179. Çıktı ben de mi tuhaflık var anlamadım

Benim ki de 178 çıkmıştı

Benim mart ayı da öyle olmuştu. Ben iki farklı hastanede tahlil yaptırmıştım. Ve 6. Gün adet olmuştum. Beta değerine göre hamile değilsin canım. Durum değişmiyo. Malesef canım.

Benim ki de 178 çıkmıştı
ya dr bana kalp atisinin kac oldugunu soylemedi hic bende sormadim iyi dedi diye 2 kez kendi doktorum dinletti 1 kez de baska bi doktorda duyduk hicbirinde soylemediler. Siz kac diye sorup mu ogreniyorsunuz

ya dr bana kalp atisinin kac oldugunu soylemedi hic bende sormadim iyi dedi diye 2 kez kendi doktorum dinletti 1 kez de baska bi doktorda duyduk hicbirinde soylemediler. Siz kac diye sorup mu ogreniyorsunuz
Canım doktor kendi söylüyor. Bir de hemsire videoya çekiyor. Virüsten dolayı Eşimi muayenede almıyolar da. Video sayesinde aklımda kaldı.

Ya benim de söylemedi doktorum. Hatta benim doktorum tahmini doğum tarihini de söylemedi. Doktorumu degistiricem galiba. O kadar da övülen biriydi halbuki sormak mi lazım anlamadım ki

Canım doktor kendi söylüyor. Bir de hemsire videoya çekiyor. Virüsten dolayı Eşimi muayenede almıyolar da. Video sayesinde aklımda kaldı.
benim esim geliyor yanimda videoya hemsire cekmiyor ama biz cekebiliriz aslinda. Ama kalp atis hizini soylemedi

Ya benim de söylemedi doktorum. Hatta benim doktorum tahmini doğum tarihini de söylemedi. Doktorumu degistiricem galiba. O kadar da övülen biriydi halbuki sormak mi lazım anlamadım ki
tahmini dogumu soyledi doktorum kalp atisini da sorsam soylerdi ama sormadim iyi dedigi icin

Canım artık herkesin elinin altında doğum tarihi hesaplayan siteler ve programlar var sata göre.Ben 3 gebeligimde de hem gebelik baslangicinda hem de surecin devaminda farklı doktorlara gittim 6 haftalık bebegin doğacagi tarihi söyleyen doktor çok azdır çünkü ona gelene kadar pekçok konu var konuşulacak.Oncelikli olarak bebek tutunacak mi sağlıklı bir gebelik mi kalp atışı oluştu mu bunlarla ilgilenirler..Hani doğmamış çocuğa don biçilmez diye bir söz vardır..O hesap...Tabi şu da var çocukların sadece %5 i beklenen tarihte doğar Bence doktorunu değiştirme konusunda fevri davranma.Bazı doktorlar az konuşur ama işinin ehlidir.Benim doktorum da çok samimiydi,bol konuşurdu beni çok rahatlatıyordu ama doğum elimize yüzümüze bulaştı beni kanama ile 1.5 saat yola sürdü..Doktorun samimiyetine çok takılmayın derim.Isini bilsin yeter

Güzelmiş.Benim yeni doktorum birak videoya cekmeyi ultrason fotosu bile vermedi ben de istemedim.Hersey yolunda olsun yeter

benimki eşimi aldı odaya hadi video çekin dedi ama kalp atışını söylemedi hatta ben geriden mi geliyor falan dediğimde (ilk gittiğimde sata göre geriydi)
kız sanane çocuk sağlıklı işte bu kadar her şeyi takmayın kafaya dedi
ben sana önemli bilgileri veriyorum gerisini boşver boşuna kendini yersin dedi
bu arada ben de multivitamin kullanıyorum. ikinci kutudayım ama sanırım bu son. içinde omega, folik, çinko, magnezyum, demir ne ararsanız var.

Bana da sadece normal dedi ama ultrason fotoğrafında yazıyor kaç olduğu.

iyi demiş Bazı doktorlar cinsiyet sorunca da kızıyorlar.Sonucta adamın yanılma payı var.Hemen 10.haftada cinsiyet soruyoruz söylemek zorunda kalıyor ama söylemeyi tercih etmiyor yanılma payı oluyor illa ki

Haklısın canım aslında, teşekkür ederim. Dediğin gibi sata göre tarih belli ama ne bileyim doktor söylemedi mi aa falan diyo çevredekiler. Doktorum çok güzel bi doğum doktoru, Allah var aklımda soru işareti de bırakmıyor ama bu dönemde daha fazla ilgi bekliyoruz ya doktordan da onu bekledim herhalde

iyi demiş Bazı doktorlar cinsiyet sorunca da kızıyorlar.Sonucta adamın yanılma payı var.Hemen 10.haftada cinsiyet soruyoruz söylemek zorunda kalıyor ama söylemeyi tercih etmiyor yanılma payı oluyor illa ki
ben doktorumla baya rahatım. evham yapınca kızıyor mesela. terslemiyor asla ama ay ne gerek var hayatım kafanı takma vs gibi rahatlatıyor. ya kalp atışı duymazsak demiştim de
hee ok saçmalama kötüyü çağırma demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…