2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ya evhamlanmaya gerçekten gerek yok herşey belli bir akışta oluyor zaten...Biz evham yaptık diye bebegin kalp atışı bozuksa düzelmiyor,yolunda olmayan bir gebelik yoluna girmiyor ya da tam tersi sağlıklı bir gebelik zaten sağlıklıdır biz sadece takviye edebiliriz güzel beslenerek kendimize dikkat ederek...Sadece doğuma yakın normal doğum adayı annelerin doğum eğitimi alması ya da internetteki köklü doğum eğitimi videolarını izlemesi gerekir diye düşünüyorum.Bunun dışında kalp atışı neden 10 puan az gelişimi neden 3 gün geri acaba bebegim sağlıklı değil mi vb tarzı evhamlar anneyi yıpratır bebeğe de olumsuz sinyaller olarak ulaşır.

kesinlikle katılıyorum
zaten evham yapmaya kalkınca doktorum sövüyor lan kötü bir şey olsa sana niye söylemiyim diyor
bana mesela ilk kez gidip keseyi gördüğümde
kese çok düzgün rahim çok iyi genelde bu tarz düzgün keseler sağlıkla ilerliyor sakın kafaya takma demişti.
benim mesela yerleşme kanamam bile olmadı onu örnek verdi insanların kanaması oluyor gebelikte yine bile sapasağlam bebekleri oluyor dedi.
son gidişimde de artık düşük riskin milyonda bir seninle ilgili değil bebekle ilgili olur kötü bir durum olacaksa da dedi. baya rahatladım.
ama fazla rahatlıyorum bazen bugün ağaçtan meyve topladım mesela annem sövdü dikkat et kendine ne işin var ağaçta diye
ha onu da sordum doktora senin durumunda bir gebe kick box yapmıyorsa normal hayatına devam edebilir dedi
kişiden kişiye değişir tabi durumlar...
biraz uzun oldu ama

bence yinede yuksek yerlere uzanmaya calisma ben gecen hafta biyere uzandim oyle ayaklarimin uclarinda biraz zorlayarak hemen arkasina hafif kan geldi neyseki devam etmedi azicikti

Kızlar bilgisi olan biri bana cevap versin lutfen benim tsh yuksek ilac kulaniyorum her ay ölctur demişti dahiliye 1 ay oldu simdi randevu yok en erken haftaya pazrtesi sağlık ocağı bakarmi acaba ya da kadn doğum doktorum ? Bi sorun olursa doz ayarlaması yapabilirler mi ?

Sağlık ocağı kan alır bakar ve doz ayarlaması da yapabilir

annemde guatr var saglik ocaginda kan verir hep bakiyorlar

ben hep erteledim kötü bir şey olursa diye ama bu saatten sonra kötü bir şey de olsa o kalbi atan bir birey olduğu için hatırası kalsın isterim sanırım diye düşündüm.
Eşimle tanışınca ona diye yazmaya başlamıştım bende işte bugün şöyle oldu falan filan diye pıtpıtları göreyim kendisinden bahsetmeye başlıcam Allah'ın izniyle

Bende senin gibiyim kiz kizimi aliyom koluma halay cekiyom resmen sonra hamile oldugum aklima geliyo cogu zaman unutuyom deli gibi kosuyox kizimla evin icinde

Canim acile git kan ver hamile oldugunh soyle bnmde troitler yok ve gecen kan verdim degerim baya yuksekti . Gittigim doktor ayda bir ver dedi oda ama bi onceki hamileligimde iki haftada bir verdiğimi soyledim taam iki hafta sonra yinr kan ver dedi ...
Tsh bebegin hareketinj hissedene kadar yani 16 . 18. Haftaya kadar da yukseliyo sürekli ihmal etme canim cunku bebegin beyin gelisiminj etkiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…