2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar günaydın. Dünden beri migrenim tuttu malesef. Doğal yöntemlerin hepsini denedim geçmedi. Önerisi olan var mı çok kötü durumdayım. Sürekli kusuyorum

Faydası olur mu bilmiyorum ama içebileceğin tek ilaç parolbebeğe hiçbir zararı yok rahatla içebilirsin ,bir de nane yağı bana çok iyi geliyo ama denedin mi bilmiyorum,geçmiş olsun

Kızlar günaydın. Dünden beri migrenim tuttu malesef. Doğal yöntemlerin hepsini denedim geçmedi. Önerisi olan var mı çok kötü durumdayım. Sürekli kusuyorum
Canım parol veya minosetten baska ilaç secenegi yok gibi.Karanlik ve havalanmis odada uyumalısın ilaç aldıktan sonra.Cok kötüsün anlaşılan doktorunla görüş mutlaka belki farklı bir ilaç önerir

Ben zaten 1 aydr ilac kulaniyorum bunun icin canm yarn gidip baktircam hastanede artk buldum randvuyu insallah düşmüştür tesekkur ederim bu arada

Günaydın erkenci anneler
Bizim sıpa erkenden uyanıp tuvalete dikiyo bizi hele bi doğsun ben de onu sabah okula göndermek için uyandırdığımda intikamımı almış olacağım
Çalar saat gibi degilmii benimki de 5 te basliyo kac defa uykum bolunuyo ya bii doğsun büyüsün de insallah senin de dediğin gibi o zamanda biz intikkammızı alrız

Çalar saat gibi degilmii benimki de 5 te basliyo kac defa uykum bolunuyo ya bii doğsun büyüsün de insallah senin de dediğin gibi o zamanda biz intikkammızı alrız
Ya evet ya bi gözümü aralamam yetiyo hemen bulantı artıyo e sonra uyu uyuyabilirsen intikamımız acı olacak

Faydası olur mu bilmiyorum ama içebileceğin tek ilaç parolbebeğe hiçbir zararı yok rahatla içebilirsin ,bir de nane yağı bana çok iyi geliyo ama denedin mi bilmiyorum,geçmiş olsun

Saol kuzum acile geldim serum takviye bir sürü birşeyler verdiler. Şuan Bi tık daha iyiyim. Evet nane yağı biliyorum. Onunla geçirmeye çalıştım ama malesef geçmedi. Şimdi eczaneden ilaçlarımı alıyorum.

Canım parol veya minosetten baska ilaç secenegi yok gibi.Karanlik ve havalanmis odada uyumalısın ilaç aldıktan sonra.Cok kötüsün anlaşılan doktorunla görüş mutlaka belki farklı bir ilaç önerir

Doktorum da doğuma girmiş. Mecbur başka Bi doktora gittim ama ilgiliydi o da. Serum verdiler acilde. Takviye ağrı kesici vitamin filan. Şuan Biraz daha iyiyim çok şükür. Eve gidince tekrar hap alıp dinlenicem

Çok geçmiş olsun canım inşallah ilaçların iyi gelir rahatlarsın

Günaydın güzel anneler kaç gündür bomba gibiydim valla herhalde atlattık mide yanmalı günleri dedim ki bu sabah bir bulantıya uyandım sormayın kusmadım ama her şey boğazımın ucunda duruyo ayağa kalkamıyorum hareket ettikçe daha kötü. Yataktan cıkamayacağım bugün herhalde

çok geçmiş olsun. benim daha olmadı olursa hemen acile atarım artık kendimi. evde çekilecek dert değil valla.
eskiden ovulasyon zamanlarımda olurdu gebelikten beri tık yok bakalım.

yardımcı olabilecek biri var mı evde
çok geçmiş olsun çubuk kraker biraz bastırır aç kaldıkça daha kötü oluyor

yardımcı olabilecek biri var mı evde ☹
çok geçmiş olsun çubuk kraker biraz bastırır aç kaldıkça daha kötü oluyor
Eşim sağolsun koşturuyor her şeye. Normalde böyle hissetsem bişeyler atınca ağzıma yarım saatte geçiyordu. Bugün bir şeyler yesem de geçmedi. Hatta doktorun verdiği şurubu içtim o bile kesmedi. Benim minnoşun bugün anasına çektireceği var belli aman o iyi olsun da...

Merhaba kızlar, midemden dolayı hiç keyfim yoktu takip ettim okudum ama sohbetlere katılamadım hiç..
Bugün kontrolümüz vardı sata göre 6+6 ultrason tam 7+0 çıktı. Bi gün erken yumurtlamışsınız dedi doktor.
Kalbini duyduk çok şükür Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin, sağlıkla tamamlayalım bu süreci inşallah..

Slm kızlar Dr istediği tahlilleri yaptıran varmi muayene olduğum hastanede 400 500 arası dediler açıkçası çok geldi devlette yaptırım dedim bi akrabam devlette Dr ama randevu alamıyorum bitmiş kadın doğum erkek bi Dr buldum ama çok tedirginim gitmekte bir erkek olması 2. Otobüsle gitmem gerekiyor 3.de azarlar mi acep zaten özel gidiyon niye geldin dermi

o testlerin cogunu saglik ocagi da yapiyor sanirim. Dr sana niye kizsin zaten ozele gidiyosun diye istedigin hastaneden hizmet almak vatandas olarak senin hakkin. Ama bende ozele gidiyorum 85 lira odemustim bazi hastaneler neden k kadar yuksek fiyat istiyor anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…