2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
ben özelde yaptırdım corona sebebiyle devlete gitmek istemedim pandemi hastanesi olduğu için.
erkek olmasından neden tedirginsiniz adam sizi yemeyecek ki?
ayrıca neden azarlasın? kimsenin kimseyi azarlama hakkı yok.

Sağlık ocağı rubella gibi testleri yapoyormu oyüzden kararsız kaldım bide bizimki idrar almıyor diye biliyorum

çok geçmiş olsun. benim daha olmadı olursa hemen acile atarım artık kendimi. evde çekilecek dert değil valla. ☹☹☹
eskiden ovulasyon zamanlarımda olurdu gebelikten beri tık yok bakalım.

Ay inşallah da hiç olmaz. Bi akşam çok sıcaktı burası. Duş almıştım öğlen. Gece camı kapatmadım. O çarptı beni. Sürekli başımı koruyorum normalde. Benim aptallığım neyse bahaneyle bebemi gördüm o iyiymiş şükürler olsun

Bugün ben de öyle oldum kuzum ya. Hatta acile giderken takside bile kustum yani. Düşün dinlen hiç kalkma. Ilık şekerli su içmeyi dene. Belki iyi gelir.

Ben gittiğim hastaneye sormuştum 900 tl demişlerdi canım.Sağlık ocağında hepsi yapılmıyomuş yapılanları sağlık ocağında yaptırdım yapılmayanlarıda özel bi laboratuarda yaptırdım 300 tl tuttu canım

Oh iyi hadi geçmiş olsun canım benim yarın Dr randevumuz var pıtpıtları duyarım inşallah bana da dua edin

Oh iyi hadi geçmiş olsun canım benim yarın Dr randevumuz var pıtpıtları duyarım inşallah bana da dua edin

İnsallah duyarsın canım. Moralini hiç bozuk tutma. Bebeği de olumsuz etkiliyor bu ruh hali

Hep iyiyi güzeli düşün. İnşallah dua niyetine geçecektir hepsi

Sabah çok sıkışmış oluyorum bizimde mi böyle oluyor
Ay bilmiyorum valla. Yuvarlak neden değil dedim e rahim bi zar senin oturmana göre, organların ittirmesine göre şekil alıyor dedi. Tabi büyüdükçe o ittirecek organları
bende 400tk ye yaptırdım gittiğim klinikte.

Kızlar meraba normalde haftaya kontrole gitmem gerekirken ufak bi lekelenme yüzünden içim rahat etmedi geldim iyi ki de gelmişim kesenin alt tarafında kanama meydana gelmiş ve kan uyuşmazlığı için test yapacaklar yatış verdiler teste göre iğnem yapılacak korkuom bişi olur diye canım sıkıldı kan uyuşmazlığı olanlar LÜTFEN DİKKAT ETSİN

Bizde de var kan uyuşmazlığı ve kanama oldu çok az hemen iğne verdiler ama hastanede yatmadım ben ya niye yatırdılar ki seni

Bizde de var kan uyuşmazlığı ve kanama oldu çok az hemen iğne verdiler ama hastanede yatmadım ben ya niye yatırdılar ki seni
Canım bilmem ne testi dedi aklımda tutamadım valla uzun bişidi. O test prosedürde yatış olarak geçiyormuş mecburlarmış. Oyuzden bırakmadılar beni yatıom teste göre iğneyi yapıp çıkacam hemen inşallh.

Kızlar günaydın. Dünden beri migrenim tuttu malesef. Doğal yöntemlerin hepsini denedim geçmedi. Önerisi olan var mı çok kötü durumdayım. Sürekli kusuyorum
Canım limonu dilimle yuvarlak onu alnına koy sonra yazmayla sıkı sar alnını iyi geliyor benimde migrenim var geçen komşum yaptı faydasını gördüm

canim cok gecmis olsun. Korkma hersey yoluna girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…