2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Çok geçmiş olsun canım içini ferah tut lütfen

Canım aile hekimin de yapıyo bi listesini iste doktorundan istediği testlerin. Onla bağlı oldugun aile hekimine git onlar yapıyorlar

Çok geçmiş olsun. Ben de dün mide bulantım geçti demiştim. Hemen akşam kusmaya başladım gece çok kötü geçti. Birde senin migrenin tutuyoo allah yardımcın olsun

Selam kızlar. Bu hafta kontrole gideceğim. Bazen çok zorlanıyorum bulantı kusma migren iştahsızlık. Zaman hemen geçse diye saatlere bakıyorum. Gece bi uyandım açlıktan midem kazınıyor. Uyuyamadım. İki bardak süt bir muz yedim Bana mısın demedi. Neyse yattım bulantıyla kalktım. Buna da şükür kusma olmasında. Bu hafta güzel haberler alırım inşallah gününede karar vermedim 9*0da giderim belki yeni haftada görmek daha iyi olur.

Canım korkma.önlem amaçlıdır.özel hastane mi?

Ben de kan uyuşmazlığı için test yaptırdım ama yatış falan yaptırmadılar, sonuçlar için aradım doktoru normal şuan her şey 28.haftada iğne olursun dedi

Kızlar daha onceden anne olmus arkadaşlar vardı aramızda yanlıs degilsem bu ikili test ne nasil yapılıyo ne kadar sürüyor bilen varmı ?

Kızlar daha onceden anne olmus arkadaşlar vardı aramızda yanlıs degilsem bu ikili test ne nasil yapılıyo ne kadar sürüyor bilen varmı ?
Ikili test çok basit ve ucuz bir testtir.Kan veriyorsun değerlerine bakıyorlar ultrasonda da bebegin ense kalınlığını ölçüyor hepsi bu.Ben ilk gebeligimde yaptırdım.Kan değerlerine göre risk yüzdesi çıkartıyorlar.Fiyatini hatırlamıyorum ama 4 yıl önce 100-150 birşeydi.2.gebeligimde nifty yani genetik test yaptırdım ikili işlerine hiç girmedim şimdi yine genetik test yaptıracağım

Testlerin tamamını sağlık ocağında yaptırdım.

Ultrasonda ense ölçümü burun kemiğine bakılıyor Kan alınıyor sonuç ne kadar sürede çıkıyor onu hatırlamıyorum uzun sürmemişti ama. Stresli bir süreç tabi..

Benim de bu hafta için de yapilmasi gerekiyo merak ettim. Gittiğim ozel hastane cok uygun bi fiyat veriyo bakalm ne kadar zaman kalıyon peki icerde ultrason için ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…