2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ultrasonda ense ölçümü burun kemiğine bakılıyor Kan alınıyor sonuç ne kadar sürede çıkıyor onu hatırlamıyorum uzun sürmemişti ama. Stresli bir süreç tabi..
1 hafta-10 gün birşeydi.Ikili üçlü dörtlü kolay testler.Ben yaştan ötürü direkt nipty yaptıracağım O da kolay sadece kan aliyorlar ama pahalı tabi..Yine de değer .Sonuç onda da 10 günde çıkıyor ama %99.9 doğruluk payıyla bebegin genini anne kanindan elde ettikleri için varsayımdan ziyade doğruluk payı daha yüksek

Benim de bu hafta için de yapilmasi gerekiyo merak ettim. Gittiğim ozel hastane cok uygun bi fiyat veriyo bakalm ne kadar zaman kalıyon peki icerde ultrason için ?
Canım çok basit işlem ya doktor bakıyor ya ultrasonla aynı iş.5-10 dk.Genellikle cinsiyet tahmini de yaparlar özellikle erkekse...Cinsel organlar 10.hafta belirginlesiyor zaten...Benim şöyle olmuştu 11.haftaydı sanırım.Bakti ense kalınlığı 1.2 mm gayet iyi aha vu da pipisi burnuna da bakalım O da normal dedi.1 dk konuştu konuşmadı yani sıradan ultrason.Bazi doktorlar cinsiyeti görür ama söylemek istemez bir dahakine bırakır o da 14.-15.hafta

2li 3lü testler sonucu beklemesi baya stresli. Yaptırsan bir dert yaptırmasan bir dert. Allahım sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah. Bazen cinsiyet konuşuyoruz ama en önemlisi sağlık kızlar.
Benim 2 oğlum var.Biri sağlıklı diğeri değil.En iyi ben anlarım bu durumu....Cinsiyetle ilgili hicbir derdim yok gönül tabi ki ister kız olsun ama bunu dillendirmek bile şımarıklık gibi geliyor bana.Bu da kiz olur bakarsin diyenlere gulumsuyorum sadece..Tek isteğim sağlıkla gelmesi.

Hamileler ciğer yiyebilir mi... Çok acikmistim dolapta soğuk ciğer vardı iki üç tane yedim nette yiyemez yazıyor

Evet canım yaşayan anlar. Allahım sana sabır versin. Mükafaatın büyük. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bu defa.

Kesinlikle...

11+2 olduk bu hafta icinde yapılacakmış 2li test bide kızlar hepinizin bildiği gibi benim dusuk tehlikem var doktorm bugun bebegin Bu haftadan sonra yüz de 99 seninle dedi yzde 1 dusurme ihtimalm varms tabi rabbim bilir ama haftalardır riskli diyip duruyolardi piskoljm her seferinde bozuluyodu bakalm inşalalh dedigi gibi olurda bebegim bırakmaz beni hic

Halk dilinde de öyledirya canım. 3 ay hep risktir. Hatta çoğu kişi Gebeliğini saklar söylemez düşük olur diye. O riski aşmış oluyorsun sen. Bebeğin yerine yerleşti sağlıkla doğmayı bekleyecek

Allahım yardimcn olsun evladlarni sana bağışlasın insallah bu sonuncu minikk saglıklı gonlune gore bi evladtr .

Halk dilinde de öyledirya canım. 3 ay hep risktir. Hatta çoğu kişi Gebeliğini saklar söylemez düşük olur diye. O riski aşmış oluyorsun sen. Bebeğin yerine yerleşti sağlıkla doğmayı bekleyecek
Benm kanamalarm ve kesenin yerinden dolayi sorunlarım vardi oyle konuştuğuna gorre buyuk ihtimalle bi sorun olmaz heralde artk

Hamileler ciğer yiyebilir mi... Çok acikmistim dolapta soğuk ciğer vardı iki üç tane yedim nette yiyemez yazıyor
Bi r kereden bişey olmaz. Ama hergün yersen a vitamini fazlası ilk 3 ayda bebeğe sıkıntı oluştururmuş. Haftada 1 den bile bişey olmazmış kağan kocateoenin videosunu izledim

hoş geldiniz ☺
nasıl hissediyorsunuz?

Bulantılarım gün içerisinde hep var, 2 günde 1 kusuyorum 1 kere ortalama ve çok aşırı yorgunluk,ağırlık var. İlk oğlumuda emziriyorum hala, vitaminsiz kaldım heralde. Dr.multivitamin yazdı alıp başlayacağım akşam umarım düzelirim.

Sakatat yasak, bir kaç taneden bir şey olmaz tabi.

selam arkadaşlar.
yarın sabah kontrolüm var. şimdiden heyecan bastı beni.
inşallah herşey yolundadır.
Sorma zaman geçmiyor çatlayacağım meraktan benim bir de akşamüstü randevum inşallah bebeklerimiz bizimledir güzel şeyler görelim duyalım nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…