2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Sorma zaman geçmiyor çatlayacağım meraktan benim bir de akşamüstü randevum inşallah bebeklerimiz bizimledir güzel şeyler görelim duyalım nolur
inşallah canım. ama biraz önce çamura benzeyen akıntı geldi. sabahda gelmişti birazda önemsemedim. biraz önce peçeteye sildikçe geliyordu.
moralim çok bozuldu.
yarın ola hayrola...

inşallah canım. ama biraz önce çamura benzeyen akıntı geldi. sabahda gelmişti birazda önemsemedim. biraz önce peçeteye sildikçe geliyordu.
moralim çok bozuldu.
yarın ola hayrola...
ben de çamaşırımda görüyorum iki gündür sarımsı kahverengimsi ama silince gelmiyor.
üşüttüğümü düşünüyorum doktorum da kanama gibi olmadıkça sorun yok dedi. kişiyle de alakalı ben mesela atlıyorum zıplıyorum sabahtan beri temzlik yapıyorum halı indirip çıkardım üst kata ama ağrım sızım yok
doktor istediğini yap demişti çünkü ama tabi kişiden kişiye göre değişir bu kiminin düşük tehlikesi olur en ufak leke bile önemlidir

moralim çok bozuldu.
yarın ola hayrola...
Bana doktorum bol miktarda açık renk kanama olmadıkça korkma demişti, inşallah sorun yoktur canım

Kızlar üşenmedim hepsini okudum. En başından bu yana epey kötüyüm. Midemdeki hiç geçmeyen ağrı ile birlikte hem yemekten önce hem de yemekten sonra kusmaktan gına geldi. 20 Martta İstanbuldan çıktığımda 54 kiloydum cuma günü tiroitler için kan vermeye gittiğimde tartıldım 50 kilo geldim. Bu arada tiroitlerim de tamamen zıvanadan çıkmış. TSH 0,042, T3 4,59 ve T4 1,48 olmuş. Normalde haşimato hastasıyım ve 15 gün önce yapılan testlerde değerler daha makul sınırlar içindeydi.
İlk hamileliğim de kötüydü ama bu şu anda birkaç tık önde gidiyor. Yarın İstanbul'a kadın doğum doktoruma gideceğim, yaklaşık 2 saat araç kullanmam gerekiyor. Aç gel dedi doktorum artık dura dura gideceğim. Ve bakalım yarın ak koyun kara koyun ortaya çıkacak, virüs dolayısıyla henüz gelme dediği için doktorum şu ana kadar ne kese gördük ne kalp atışı duyduk.
Çok yazdım, sabah 6 dan sonra yola çıkacağım inşallah herşey yolunda gider yarın ve güzel haberler alırız.

Kolaylıklar diliyorum.Bulundugun yerde doktor yok mu kuzum?Riskli gebelik grubunda olanların kendilerine çok yakın anında ulaşabilecekleri doktoru hastanesi olmalı acil durumlar olabilir zamanla yarışmak gerekebilir

Kolaylıklar diliyorum.Bulundugun yerde doktor yok mu kuzum?Riskli gebelik grubunda olanların kendilerine çok yakın anında ulaşabilecekleri doktoru hastanesi olmalı acil durumlar olabilir zamanla yarışmak gerekebilir
Zaten artık İstanbul'a dönüyorum kuzum, sadece cumartesi pazarları buraya annemle kızımın yanına geleceğim.

Ya bu bende de oluyo bugün olmadı doktorum bana da ondan bişey olmaz dedi

Zaten artık İstanbul'a dönüyorum kuzum, sadece cumartesi pazarları buraya annemle kızımın yanına geleceğim.
Anladım keşke annem de yazlığa gidebilse ben de oğlumu bırakabilsem Zor oluyor böyle.En azından ilk aylar biraz dinlenebilseydik

Yaa masallah bende bi bucuk aydr hic bisey yapamiyorum norml de senin gibi hareketleyimdr canm nasl sıkılıyo cumartesi dayanamadm kalktm evde yapmadgm is kalmadi pazartesi hastanelik oldum tövbe bidaha doktor istediğin gibi hareket edebilirsn diyene kadar bi tabak bile yıkamcm

sen yapma aynen kuzum
şu dönem bir geçsin de...
ben de kilo alıyorum ya daha 10. hafta ben üç kilo aldım doymuyorum asla muhtemelen ilerde sorun yaşayacağım

Hayırlı akşamlar kızlar Ben ikili testi yaptırmayı düşünmüyorum nasipse. Allah korusun bi sıkıntı olsa da aldırmayacam ki kesin sonuç vermiyormuş.
Sonucuna müdehale edilebilecek bir test değilmiş moralimi bozmama gerek yok.
Başka kesin sonuç alabileceğim test var mı 12. Haftalarda yapılan?

Ben de böyle düşünüyorum canım. Allah korusun ama risk grubunda çıksam kalan aylarda kendimi yer bitiririm, huyumu biliyorum. Ne gelirse Rabbimden

Kesin sonucu amniosentez veya nipty testiyle alırsınız.Amniosentez %1 düşük riski olan bir islem.Nipty de anneden kan alınıyor anne kanina karışmış olan bebek dna si ayrılıyor ve ordan bakıyorlar. Onlarda da yaklaşık 7-8 tane genetik hastalığa bakılıyor.Binlerce genetik hastalık var eğer ne olursa olsun aldırmam diyorsanız yaptırmanıza gerek yok

Canım şükür iyim iğnem yapıldı. Haftaya yine kontrol var ve düşük engelleyici hapı da yazdı. Kontrol altında tutulacaksın bi süre dedi
Canım çok geçmiş olsun. Ben de geçen hafta hafif kanamayla hastaneye yatmıştım hatırlarsın. Hala hafif hafif kahverengi lekelenmem oluyor. Inşallah bebislerimiz sağlıklı bir şekilde, bizimle kalacaklar endişe etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…