2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ya bende aynisini düşünüyorum ama en azndan beni ne bekliyo ne kadar risk grubundaym öğrenmek isterm tabiki de rabbim ne vermisse kabullum ben kimim ki bebeğim de allah göstermesin bi sorun çıkarsa aldırmayı düşüneyim

Kuru erikte denedin mi hiç bide közlenmiş patlıcan bende hemen bağırsak calistirir

Evet kuzım hatrlıom. Ay inşallh bi daha yaşanmaz canım kimsede yaşamasın aman. İnşallh bebeklerimiz bizimle kalırlar sap salım hayrlı şekilde doğarlar bugün ömrümden ömür gtiitti. Rabbim bi daha göstermesin

Ben de böyle düşünüyorum canım. Allah korusun ama risk grubunda çıksam kalan aylarda kendimi yer bitiririm, huyumu biliyorum. Ne gelirse Rabbimden
Kesin sonuç vermeyen bir şey için hamileliğimizi kötü geçirmeye değmez. Bende kendimi yer bitiririm.
Allah korusun inşallah bir şey olmaz sağlıklı alırız kucağımıza

Çok teşekkür ederim cevabınız için
Kesin sonuç verse yaptırırım Allah verdi kabulüm derim ama kesin sonucu yokmuş. Çok arkadaşım var doktor down sendromlu olacak dediği halde sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucaklarına alan. Hayırlısı hakkımızda. Teşekkürler

Bu zamana kadar sorun yaşamamıştım ta ki dün midemi yatışırsın diye muz yiyene kadar Lavaboya çıkamıyorum gaz sancısı çok kötü bir şey.
Kuru eriği ilk defa duydum ilçedeyim ama bir şekilde aldıracam
Muz yemeyin

Canım geçmiş olsun. Eriği hiç beklemeden, varsa zeytinyağı falan tüket. Erkenden çözmek iyi olur bu işi. Ben de cok cekiyorum daErik de bulamayacak olursan yaz buraya, ben gönderirim sana inşallah

Canım geçmiş olsun. Eriği hiç beklemeden, varsa zeytinyağı falan tüket. Erkenden çözmek iyi olur bu işi. Ben de cok cekiyorum daErik de bulamayacak olursan yaz buraya, ben gönderirim sana inşallah
Allah razı olsun ne iyisin Rabbim gönlüne göre versin. Hallederim inşallah çok teşekkürler

Bende senin gibi düşünüyorum canım.birde ben özel eğitim öğretmeniyim hep o çocuklarla ilgilenmekten en büyük korkusu oluyor bizim bölümdeki kişilerin bu.dışardan müdahale edilmiyorsa eğer yaptırıpta aylarca stres çekmeye gerek yok diye düşünüyorum.

Yok tövbe zaten sende kendini cok zorlama ev isleri icin yuruyus falan yap sağlıklı beslenmeye çalış bisey olmaz allahn izniyle
[/QUOTE]
Ben de o kadar istiyorum ki normal insanlar gibi ise gitmeyi iş yapmayı... Böyle yatış, dinlemiş vs hiç dinlenme gibi değil.... Basım migdem ağrıyor.... Bugün doktor stresin azalsın diye yarım saat yürüyüş yapın dedi... O bile iyi geldi... Normal hayata dönsem çok iyi olacagim sanırım... Bazı hamileler hamile kalınca spor salonuna dahi gidiyor... Onlar ne kadar şanslı olduklarının farkında mı acaba

Sizi anlıyorum benim çalıştığım okulda da özel eğitim sınıfı var. Rabbimin imtihanı bilemeyiz.
Arkadaşım sormuş doktoruna müdahale edecek misiniz diye o da yok diyince yaptırmamış ne 2 li ne 3 lü. Hakkımızda hayrlısı.

Bende istemiyorum hiçama bugün doktor randevuyu ona göre ayarladı... Eve gelince aklıma geldi...

deniz_ve_mehtap Seninde riskli sanırım. 3 ay bi bitsin yoluna girer hersey bosver isi gucu de senelerdir yapıyoruz üzme kendini önemlii olan bebislerimiz insallah saglikla bi kkucagimaza alalım bu çektiğimiz sıkıntıları saniyesinde unutcaz

Ben bu konuda şöyle düsünüyorum tabii ki ne gelirse Allah’tan, ama buna hazırlıklı olmak gerekmez mi? Böyle bir şeyi doğum anında öğrenmek çok daha yıpratıcı olmaz mı? En azından hamileyken öğrenirsen kendini ve çevreni buna hazırlarsın. Özel cocuklar için bir sürü eğitim seçeneği var onları arastırırsın. Ve bebegini kucagına aldıgında neyle karsılasacagını bilirsin... öbür türlüsü daha büyük şok bence

katiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…