Kızlar özel bir çocuk annesi olacağımı hic tahmin etmezdim.Ozel bir çocuğa sahip olmak hicbir annenin hayali değildir elbette..Olunca kabulleniyorsunuz elbet ama dışardan göründüğü kadar kolay değil bilmenizi isterim...Evet bazi seylere mudahale etmemiz imkansiz ama degistirebilecegimiz seyler de var..Cuzi irade / kulli irade meselesi...Bazi seyler siz oyle istediğiniz icin oluyor gibi gorunur ama aslinda zaten oyle olacaktir...anlatabildim mi bilmiyorum...Benim bebegimin genetik bir rahatsizligi yok.Anne karninda gayet saglam bir cocuktu.Olan biten dogumda oldu...Bazı şeyleri bilemeyiz,başımıza ne gelecek,çocuğumuz sağlıklı olacak mi?%95 sağlıklı olacaklar tabi ki..Bizler de her zaman engelli bireyler olabiliriz sağlam doğan evlatlarımız da... Ama bazı şeyleri de önceden öngörmek ve degistirmek mümkün...Altını cizmeliyim ki herseyi degil tabi ki bazi seyleri...Belki down sendromu testini yaptırmayı tercih etmeyebilirsiniz ama 20.haftada yapılan organ taramasını mutlaka yaptırmalısınız.Cunku bazi hastalıklara anne karnında müdahale edilebiliyor.Kan uyuşmazligi için,düşük tehdidi için nasıl tedbir alıyorsak igne yaptiriyorsak bebegin anne karnında tespit edilebilen bazı kusurları için de tedbirli olabiliriz.Daha önce de bahsetmiştim sizleri bıktırmak istemiyorum.Bu gruptaki olumsuz tıp gibi hissediyorum bazen sürekli heves kıran Düz Adam Sami
Ama işte ben olumsuz şeyler yaşayınca ne bileyim uyarmak istiyorum kusuruma bakmayın olur mu.Topikte samimiyet arttıkça birbirimizle çocuklarımızın fotoğraflarını da paylaşacağızdır zamanla ilk foto benden olsun.Benim kar tanesi oğlum ...Yoğun bakımda 1 yılı tamamlayacağız nerdeyse..Inanciniza gore dua ve güzel enerjilerinizi alırız
Ogluma çok fazla girmemeye çalışıyorum ama ben de grubun kara koyunuyum işte...Umarım idare edersiniz...Basina gelebilecek en kötü şeyler gelmiş, ölümden dönmüş ve çocuğu ölü doğmuş bir anne olarak bazı hususlarda yaptığım küçük uyarılar için beni mazur görün