2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240

Evet kuzum ben dün migrenim tetiklemesi ile 8 10 kere kustum. Hem de afedersin yeşil yeşil safra suyu kustum. Bi gram su içmeyi bırak tükürdüğümü yutsam kusuyordum. Mecbur 2 tane takviyeli ağrı kesicili serum aldım da birazcık kendime geldim. Eşim bile çok korktu.

neler yaşadığını hayal bile edemiyorum kuzum ya Allah bir daha yaşatmasın sağlık her şeyden öncee

neler yaşadığını hayal bile edemiyorum kuzum ya Allah bir daha yaşatmasın sağlık her şeyden öncee

Öyle yavrum gerçekten. Rabbim sakınsın hepimizi sen de kusarken zorlama kendini. Bırak aksın. Büyük Bi ihtimalle zorlandığım için tahriş oldu boğazın. Bazen Brnim de kusarken burnum ya da ağzım kanıyor. Bakıyorum hep zorlandığım zaman oluyor bunlar.

Kızlar nasılsınız??
Bugün büyük temizlik var inşallah kazasız belasız atlatırız dün bulantım çoktu bugün de var aman olsun korkuyorum bebeğe bişe olacak diye temizlik şimdiden yordu beni

Deneyimlerinizden faydalanmak bana çok iyi geliyor lütfen öyle düşünmeyin.inancınızı bilmiyorum ama teslimiyetiniz ve pozitifliğiniz gerçekten takdire şayan maşallah diyorum okudukça.inşallah küçük meleğiniz ve sizin için her şey çok güzel olur en kısa zamanda

Kızlar nasılsınız??
Bugün büyük temizlik var inşallah kazasız belasız atlatırız dün bulantım çoktu bugün de var aman olsun korkuyorum bebeğe bişe olacak diye temizlik şimdiden yordu beni
ben temizlik falan yapmiyorum esim haftasonlari bi vileda yapiyor sagolsun. Hic yormuyorum kendimi

Kızlar nasılsınız??
Dikkat et aman canım hiç bi şey senden ya da bebeğinden daha kıymetli değil yorma kendini çok

Kızlar nasılsınız??

Kuzum yorma kendini aman. Benim eşim süpürge tutuyor. Ben toz alıyorum sadece. Ya da iyi olursam bulaşık yıkıyorum.
Aman dikkat et

Kuzum yorma kendini aman. Benim eşim süpürge tutuyor. Ben toz alıyorum sadece. Ya da iyi olursam bulaşık yıkıyorum.
Aman dikkat et
Kuzu kayınvalidem geldi ya ben de 2 aydır bişe yapmıyodum söylene söylene yapınca temizlikçi ablayı da çağırdım çok yormuyorum ama o nereye bu nereye derken yoruldum

tugcekb ben de rüyamda çok ağladım.
hamile değildim ve eşim beni artık sevmiyordu hatta aleni başkasıyla görüşüyordu benim yanımda telle konuşuyordu falan.
yalnız bu olayı gerçek hayatta yaşasam hiç de ağlamam ağlatırım donuna kadar alırım mahkemede

ruyalarin tersi cikar bebisin olacak ve esinde seni cok seviyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…