2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Nesi varmış satürnün mis gibi gezegen akarı yok kokarı yok halkasıyla kendi halinde duruyor
kisinin girdigi butun islerde basarisiz olacagina delaletmis halbuki ne guzel bilimsel bi ruya gormustum tutulma falan oluyordu

Hee bide ruyamda bitane decatlon havlum var onu nuri alco calmis ver havlumu diyodum veriyodu ama bu degil benimki kenari yesil dikisliydi diye ortaligi ayaga kaldiriyorum totomda acik degildi halbuki

kisinin girdigi butun islerde basarisiz olacagina delaletmis halbuki ne guzel bilimsel bi ruya gormustum tutulma falan oluyordu
Evet rüya efsaneymis gerçekten.Ben yillar önce görmüştüm benzer bir rüya Venüs le Mars yer değiştiriyordu o rüyayı hic unutmadım ama hiçbirşey olmadı sonra Neyse sen bu ara ise mişe girme madem öyle değişik şeylere ne olur ne olmaz kimseye karışma

Hee bide ruyamda bitane decatlon havlum var onu nuri alco calmis ver havlumu diyodum veriyodu ama bu degil benimki kenari yesil dikisliydi diye ortaligi ayaga kaldiriyorum totomda acik degildi halbuki
Yavrus senin totis bi ara açık kalmış. Eşin örtmüş olabilir sonra

Riskli gebelik değilse sık kontrol bebeği boşuna ultrasonla rahatsız etmek anlamına geliyor.Zaten son haftalara dogru 2 haftada 1 ,34.haftadan sonra da her hafta kontrole gidiliyor.Ama su an icin gerek yok sık girmeye..Ben riskli gebe olduğum halde bana bile 3 hafta sonraya gün verdi

az önce ilk defa kustum zaten sabahtan beri pek bir kötüydüm. hatta nasıl öğürdüysem kan bile geldi ağzımdan elim ayağım titredi şimdi bir şeyler yemeye çalışıyorum bastırsın diye...

Teşekkür ederim güzel anne, Allah'ın izniyle başaracaksınız

az önce ilk defa kustum zaten sabahtan beri pek bir kötüydüm. hatta nasıl öğürdüysem kan bile geldi ağzımdan elim ayağım titredi şimdi bir şeyler yemeye çalışıyorum bastırsın diye...
Bogazini nasil tahris ettiysen kanatmissin kuzum.Gecmis olsun ilk ve son olsun inşallah.Ben onceki gebeliklerde birinde 2 kez kustum,diğerinde hiç... bazen öyle 1-2 kezle atlatılıyor.Oyle olur umarım.12.haftaya doğru da tamamen bitiyor genellikle istisnalar olmakla birlikte

ben de o kadar kötü değildim mide yanması ve bulantı var ama kusma olmadığı için zorla da olsa yiyordum bir şeyler. bir şey yiyince genelde bastırıyor zaten. ama bugün ilk defa kusunca bi şoka girdim. yine de şükür halime her gün kaç kere kusan anneler var çok zormuş. inşallah ilk ve son olur

inşalah bitanecim inşalah 3 saat kaldı güzel enerjilerinize ihtiyacımz var bu kez üzülmeyeyim lütfen
Rabbim kolaylastirzn canm guzel haberlerle insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…