2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Beni on gün sonra çağırdı. Kalp atış hızı her şeyi normal ama hızlanmış mı kontrol ederiz dedi ama emin olamadım gidip gitmeme konusunda
Beni 3 hafta sonraya çağırmıştı.Cok sık gitmek istemiyorum ben de ama doktorun belirledigi periyoda göre gidilecek tabi.9 dolmuş oluyor benim de nipty yi yaparız muhtemelen bu randevuda

Kaçıncı haftada duymustun?
7+3 te duydum ben. Geçtiğimiz cuma günü. Tam 7 haftalık görünüyor dedi. Ama on gün sonra yine kontrol edelim dedi. İlcede olduğumuz icin iki saat yol artı hastane masrafı olacak . Gerek var mı bilemedim. Doktor deyince de gitmem gerekiyor gibi düşünüyorum bir yandan da

7+3 ten 10 gün sonrası da neredeyse 9. hafta oluyor sayılır kuzum, sanırım standart bu şekilde çağırıyorlar. sen bilirsin, ondan sonrası da zaten artık ikili test filan oluyor

Beni 3 hafta sonraya çağırmıştı.Cok sık gitmek istemiyorum ben de ama doktorun belirledigi periyoda göre gidilecek tabi.9 dolmuş oluyor benim de nipty yi yaparız muhtemelen bu randevuda
Bu testi hastanede doktor mu yapıyor. Benim arkadaşım baska bir laborotuvarda yaptırmıştı testi. Doktor henüz söylemedi de.

7+3 ten 10 gün sonrası da neredeyse 9. hafta oluyor sayılır kuzum, sanırım standart bu şekilde çağırıyorlar. sen bilirsin, ondan sonrası da zaten artık ikili test filan oluyor
Aynen canım standart kontrolmus. Giderim büyük ihtimalle yine de sorayım dedim. Cok sağol canım

Bu testi hastanede doktor mu yapıyor. Benim arkadaşım baska bir laborotuvarda yaptırmıştı testi. Doktor henüz söylemedi de.
Yok doktorun anlaşmalı olduğu laboratuvar oluyor.Hastanede kan alınıyor.Doktorun elinde kit oluyor.Kite koyup yurtiçi lab a gönderiyorlar kargoyla onlar da yurtdisi laboratvura gönderiyorlar.Tabi doktor az da olsa prim alıyordur test gönderdiği için
Ya da senin anlaştigin lab.varsa direkt onlara gidiyorsun.Mesela burda yine bağımsız bir lab.var onlar da kanı alıp Almanya ya gönderiyorlar.Yani Turkiye laboratuvari kani aliyor yurtdisi lab.a gönderiyor.Bi dna yi bile ayiramiyoruz o da ayri sorunsal neyse....

Sen nereye gönderticeksin canım. Amerika en iyisiymis sanırım ama emin degilim

Allahım evladınıza şifalar versin. Dünyanın ipleri Rabbimizin elinde inşaallah tez vakitte şifa bulsun. İmkansız denilen şeyler olur O dilerse. Tüm tavsiyeleriniz içinde şahsım adına çok teşekkür ederim. Benim dertlendiğim sıkıntı yaptığım şeylerin ne kadar yersiz olduğunu gördüm paylaşlarınızı okudukça.. Her şey imtihan bu dünyada herkes bir şekilde imtihan oluyor ama en zoru evladınla imtihan olmak olsa gerek.. Rabbim sizinde eşinizinde her daim yar ve yardımcısı olsun inşaallah. Güzel anne Allah sizden razı olsun inşaallah bizlerde sizin kadar güzel bir anne olabiliriz..

Evet yurtdışında öyleymiş. Bizdede böyle canım. Sık kontrol daha iyi değilmi özellikle ileriki haftalarda bebeğin suyu plesentası kilosu Vs hani anne karnında müdahale edilebilecek sorunları çözmekte işe yarar. Aslında günüm perşembe de yarın gitsemde olsa bitse diye düşünüyorum.

Sen nereye gönderticeksin canım. Amerika en iyisiymis sanırım ama emin degilim
Çok pahalı Amerika ya 4000 TL.Kibris ucuz 2250 TL Aynı işi yapıyorlar sonuçta.Arkadaşim 4000 e yaptırdı.Biraz araştır istersen ben de araştırayım orta halli ama içimize sinecek bir lab.bulalim

Estağfurullah.Hepimiz elimizden geldiğince çok iyi anneler olacağız.Hepimiz çocuklarımızla yeniden büyüyeceğiz.Cok teşekkür ederim dualarınız için.

Gunaydin kizlar. Bugun cok ilginc bi ruya gordum. Gunes, ay ve saturn ayni anda gorunuyordu onu izliyordum gunes varken ay nasil gorunuyor diye sasiriyordum. Merak edip internetten baktim ama saturn gormek iyi degilmis

Gunaydin kizlar. Bugun cok ilginc bi ruya gordum. Gunes, ay ve saturn ayni anda gorunuyordu onu izliyordum gunes varken ay nasil gorunuyor diye sasiriyordum. Merak edip internetten baktim ama saturn gormek iyi degilmis
Nesi varmış satürnün mis gibi gezegen akarı yok kokarı yok halkasıyla kendi halinde duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…