2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
En çok uzanıp dinlenmen gereken zamanda gelmesi çok mu acilmiş
Benimki de kürtaj olduğumun ertesi günü gelmişti 2 gün hizmet ettim o halde
insandan insana değişiyor kuzum
biz yakınız benimki de koronadan dolayı gelemese de hep yemek falan gönderdi sağ olsun. en sevdiğim şeyleri yapmıştı hatta. hala da öyle pazar köyde açık havada kahvaltı yaptık elimi sürdürmedi hiçbir şeye.

Ne güzel. Herkes bir değil doğru. Hayırlısı Eşim sağolsun su bile kendim alıp içmiyorum o yüzden şanslıyım gerisi umrumda değil

Kuzu kayınvalidem geldi ya ben de 2 aydır bişe yapmıyodum söylene söylene yapınca temizlikçi ablayı da çağırdım çok yormuyorum ama o nereye bu nereye derken yoruldum
Canım sen sağlık ocağında hemşireydin demi. Çocuklarda B12 d vitaminine bakılıyor mu . Oğlum 5 yaşında kan değerlerine baktırmak istiyorum gitsem bakarlarmı

Canım sen sağlık ocağında hemşireydin demi. Çocuklarda B12 d vitaminine bakılıyor mu . Oğlum 5 yaşında kan değerlerine baktırmak istiyorum gitsem bakarlarmı
Canım ben geçen hafta gitmiştim d vitaminine artık bakılamıyor demişlerdi ama belki ilden ile değişiyordur.b12 ye baktılar ama.

ne bileyim ya acaba bir şey mi oldu bebeğe diye düşünüyorum nette gelişim durması kalp atışı durması gibi şeyler okuyup duruyorum. sebepsiz içim sıkıldı.
bebeğin kalbi dursa hisseder miyim acaba?
bence kotu bi durum olsa bi sekilde kanama baslar anlariz

değil mi, bence de. ama bir değişiklik yok. acaba şu kalp atışı dinleme cihazından mı alsam
Bence sen fazla okuyup arastirma Merak etme bisey olmaz durduk yere neden kalbi dursun dusuk riskin ya da baska risklerin olsa hadi neyse korkuyor dicem Kotu seyler okudukca kotu etkileniyoruz okuma olumsuz seyleri canim boyle 9 ay gecmez

ne bileyim ya acaba bir şey mi oldu bebeğe diye düşünüyorum nette gelişim durması kalp atışı durması gibi şeyler okuyup duruyorum. sebepsiz içim sıkıldı.
bebeğin kalbi dursa hisseder miyim acaba?
Kötü düşünme kötüyü çağırma o iç sıkıntısı bende de var durup durup agliyorum balkona cama çık biraz gök yüzüne bak

Kızlar bugün kustuktan sonra suratımda kırmızı kırmızı benekler çıktı özellikle göz çevrem göz kapaklarım böyle nokta nokta kırmızı böyle bir şey başına gelen var mı?

Anneler ben geldim ‘bebeği göremedim ama kalp atışı var‘ dedi ‘çok küçük ondandır‘ dedi ‘6haftalık gibi’ dedi normalde kendi randevum 15ndeydi dayanamayıp başka doktora gittim böyle işte lütfen hepimiz güzel haberlerle mutlulukla geçirelim hepinizin gönlünüzden geçen olsun tek tek sarıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…