2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Aayyyhhh inşallah kuzum valla 3 aydır evdeyim işe bile gitmiyorum bulantıdan kendime yemek bile yapamıyorum hep iyi olacak yavruma kavuşacam diye umut ettim inşallahhh güzel geçer hamileliklerimiz
Bende aynı durumdayım canım bulantı konusunda.inşallah geçer tez zamanda güzelce geçiririz hamileliği

Bende erkek gibi hissediyorum ama rüyamda ikidir kız bebek görüyorum.çevreden görenlerde sen güzelleştin erkek kesin diyorlar.gönlüm bi tık kızdan yana ama ikisine de çok mutlu olurum herhalde.Sağlıklı, sıhhatli, hayırlı evlat olsun da

Tersine çıkiyor bazen ruyalar canim ben cinsiyet ogrenmeye gittigim gun erkek gordum ruyamda ama cinsiyetimiz kizdi. Bel bölgesi ve popodan kilo alınınca kiz diyolar senin kilo alimin nasil

Umarım çabucak geçer canım.bende aynı durumdaydım hastaneyede yatıracaklardı hatta serumları eve aldık eşim sağlıkçı diye.hala da bazı şeyleri ağzıma sürmüyorum ve bunlar genelde normalde en sevdiğim şeylerdi.10+6 oldum bu gün 2 gündür biraz iyiyim

Bende ekşiye karşı aynıyım canım normalde portakal gibi limon yerim çok seçerim şimdi ekşi bi şeyi ağzıma süremiyorum.ağzımın içi hep ekşi sanki çok kötü.

Bende kız hissediyorum ama benim de çevremdekiler hep güzellik çöktü sana diyolar şu takvimlere göre de erkek çıkıyor. Benim de gönlüm birazcık kızdan yana ama bakalım meraklardayiizz

Bende kız hissediyorum ama benim de çevremdekiler hep güzellik çöktü sana diyolar şu takvimlere göre de erkek çıkıyor. Benim de gönlüm birazcık kızdan yana ama bakalım meraklardayiizz
Benimde o takvimlere göre erkek çıktı sülalede bi tane bile erkek çocuk-bebek yokErkek olursa içlerinde garip kalacak yavrum

Kilo alamadım şimdiye kadar canım belde ve popoda aynı duruyor ama göbeğim baya var☺
Bende 1 kilo aldim malum kabızlık oldugu icin benmde gobek var kizimda bel popo her taraftan almistim bide onda cok istahliydim ... ama bunda daha diger yerlerm kilo almamis cok yemedigimden yoksa surekli kızımın pesinde oldugum icin mi bilemiyom

Arkadaşlar merhaba. Doktordan çıktım şimdi 9+4 bugün regliye göre. Doktor 8+4 dedi. Bir hafta geriden geliyor dedi. Ama kalp atışı felan her şey cok iyiymiş. Şimdilik sorun olmaz ama haftaya bu sekilde olması beklenmeyen bir durum olur dedi. Böyle geriden giden, arayı kapatan felan var mı aranızda. Stres yaptım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…