2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Çocukla bu süreci geçirmek çok daha zordur eminim Allah yardımcın olsun inşallah

Hic stres yapmana gerek yok canim bebisler geriden gelir onden gider sagligi yerindeyse sikinti yapma boyle seyleri

Çocukla bu süreci geçirmek çok daha zordur eminim Allah yardımcın olsun inşallah
Saol canim. Evet zorluguda var guzel yanlari da var gebeligin nasil gectigini anlamiyom ilkinde cok merakliydim zaman gecmiyodu kizimla oyalaniyom pesinde gidiyom unutturuyo bana herseyi

Hic stres yapmana gerek yok canim bebisler geriden gelir onden gider sagligi yerindeyse sikinti yapma boyle seyleri
İnş sorun yoktur canım.Bugün önden gitme ihtimali ile heveslenmistim. Belki önden gidiyordur diye . Geri olduğunu duyunca panik yaptım biraz.Haftaya kontrol var nasıl beklycm günümü bilmem. Teşekkürler

Ilk 3 ay da 1 hafta 3 4 gun ileriden ya da geriden gelmesi onemli değilmiş ya bi kere 8+3 olmasi gerekirken 7+5 demişti moralim çok bozulmuştu doktorum bisey olmaz ilk 3 ayda böyle seyler olur demişti bebisinin gelişimi kalp atisi iyise sorun etme bos yere strese girme canm

Kızlar inanılmaz bel agrim var bi kac gundur ilk hamile kaldığımı ögrendigim günler bide su 13 haftaya girince başladı ya oldum olasi bel ağrısından nefret etmisimdir 25 senedir hep çektim çünkü gebelikte sanırım en çok bu bel ağrısı zorlayacak beni

Benimde şuan 11+4 ama url gore 10+4 ama bastan beri oyleydi doktorum bi sorun yok bastan beri oyleyse dedi sanirim geç dollenme oyle umuyorum yani.

Rabbim hayırlısını nasip etsin. Benim daha önceki gebeliğim de ben yaşamıştım geriden gelmesini. Seni korkutmayı istemem ama benimkinin 10. Haftada kalbi durmuş. 12. Haftada farketmiştik. Şimdiki gebeliğim de Dr um coraspirin başladı. Eğer varis vs varsa bacaklarınızda kan pıhtılaşmasından dolayı bebek yeterli beslenemiyor olabilir miş. Umarım haftaya normale döner lakin benim tavsiyem başka bir Dr a daha gözükmeniz. Rabbim sağlıkla kavuştursun

Benimde şuan 11+4 ama url gore 10+4 ama bastan beri oyleydi doktorum bi sorun yok bastan beri oyleyse dedi sanirim geç dollenme oyle umuyorum yani.
7+3 te gittigimde 7 haftalık demişti. Yani ınşallah haftaya toparlanır biraz. Aspirin verdi kan akışını hizlandirsin orda diye . Bakalim

2 hafta boyunca hiç bisey farketmednmi sen bu tarz şeyler cok okudum haliyle de bundan çok korkuyorum ne biliim hic bi belirtisi yok mu bebege bisey oldugunda

7+3 te gittigimde 7 haftalık demişti. Yani ınşallah haftaya toparlanır biraz. Aspirin verdi kan akışını hizlandirsin orda diye . Bakalim
Yoktur birsey icin rahat olsunn . Cevremdeki cogu hamişe neler neler dediler doktorlara gore hepsinnde engelli Allah korusun sorunluydu ama massallah hepside suan cok saglikli . Dua et ve Allaha given gerisini bosver.

Senin ne kadar geriden geliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…