2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240

Canım gerçek ilk 3 aylık sürece hoşgeldin.
Hiçbir şey yapamıyoruz malesef
Sabırla geçmesini bekliyoruz hepimiz
Ben 2 aydır aralıksız kusuyorum.
Bazen günde 1 bazen 3 4 5...
Yinende şükür.
12.haftamı bitirim.
Bi tık da olsa yumuşamış gibiyim.
Bugün ilk defa salata yiyebildim.
Öncesi kuru makarna çubuk kraker tavuk ekmek peynir tost su ayran....
Bu şekilde geçti.
Zor biliyorum ama sabret.
Geçicek inşallah bu günler de.

Kızlar cani kola isteyen varmı benim acyip canım istiyo yaa napicam

Ay içme kuzum zehir.
Bn de Bi kere aşırı cips istedim çok az yedim yengemle kusmam bir oldu.
Ee bebek biliyo tabi zararlı
Attırdı hemen bana.
Aşırı istediysen Bi yudum al.
Kendini teselli et.
İçtim diye.

Ay içme kuzum zehir.
Bn de Bi kere aşırı cips istedim çok az yedim yengemle kusmam bir oldu.
Ee bebek biliyo tabi zararlı
Attırdı hemen bana.
Aşırı istediysen Bi yudum al.
Kendini teselli et.
İçtim diye.
Ayy cnm evet biliom. Ya zehir hemde ne zehir ama.bugun kaç bardak ictim varya sonra pişman oldum bidaha icmicem başka.bise cekemedi hee

ben kola bagimlisiyim gunde 1 lt icerdim hamile kalmadan once doktora sordum canim istedikce bikac yudum icebilirsin abartmadigin surece sorun yok dedi
Ben bugün çok.abarttim cnm valla ama.dogru.dion en azından nefsimi koreltip bı iki yudum içsem.yetick.ins geçer bu istek

Ben bugün çok.abarttim cnm valla ama.dogru.dion en azından nefsimi koreltip bı iki yudum içsem.yetick.ins geçer bu istek
bosver arada bi kacamaktan bisey olmaz bende okuyunca canim cekti kalktim ictim bi bardak Cigkofte cok istiyor canim ama tutuyorum kendimi o bakteriler acisindan zararliymis

bosver arada bi kacamaktan bisey olmaz bende okuyunca canim cekti kalktim ictim bi bardak Cigkofte cok istiyor canim ama tutuyorum kendimi o bakteriler acisindan zararliymis
Etsiz çiğ köftede bisey olmaz canm ben kac sefer yedim ama bu aralar sevdiğim hic biseyi icim almıyor neden bilmiyorum bulantı da yok canım istemiyor oyle. dun baktm yoktun sonuçlarına ne oldu

Etsiz çiğ köftede bisey olmaz canm ben kac sefer yedim ama bu aralar sevdiğim hic biseyi icim almıyor neden bilmiyorum bulantı da yok canım istemiyor oyle. dun baktm yoktun sonuçlarına ne oldu
yicem onu da ama aski memnudaki sarkida denildigi gibi “gizli bir gunah gibi sakladim seni kimse gormedi seninle beni” kimseyeee caktirmadan yoksa basima kalkarlar

sonuclarim cikmamis daha ya. Dun doktorlara cikiklari tedavi edemiyorlar diyen birine cahil dedigim icin banlanmistim ondan yoktum

12.haftada biter deniliyordu,bitmeye de biliyormuş
Ah canım ya çok geçmiş olsun. İnşallah kolayca atlatırız bu süreci çok zormuş gerçekten
Sağol canım

sonuclarim cikmamis daha ya. Dun doktorlara cikiklari tedavi edemiyorlar diyen birine cahil dedigim icin banlanmistim ondan yoktum
gordum hesap geçici pasiftr yazıyodu
Çıkınca yazarsn artk kendimi geçtim burdaki arkadaşları da merak eder oldum sonucun guzel çıksında ne zaman çıkarsa çıksın artk

gordum hesap geçici pasiftr yazıyodu
Çıkınca yazarsn artk kendimi geçtim burdaki arkadaşları da merak eder oldum sonucun guzel çıksında ne zaman çıkarsa çıksın artk
ay umarim hepimizin sonuclari guzel cikar canim ya

Ayy kusura bakma.cnm ya aslında yazmasaydimn daha iyisi haklisinn hakkını helal et valla yaa bidaha daha dikkatli olucm yazrken. Hepimiz sagsaglim alalım kucağımza bebeğimizi

iyi geceler kizlar ben boyle yarasa gibi geceleri uyuyamiyorum :) gündüzleri de gec kalkiyorum zaten. 2 hafta once doktor kontrolumde cekilen ultrason fotolarimi yukleyecegim. O goruntulerse 10+2 dim. cinsiyet tahminim yok ama Allah biliyor ya kendimi kiz annesi olarak dusunemiyorum nedense Bir oglum var yine oglum olsa dunyalar benim olur bakalim hayirlisi

Eklentiler

• 1AD2A604-07E7-4FFB-BCF3-2D136CC7871B.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 61
  • 6D7E6F71-B026-4C24-A4ED-0E3D4786F3E2.webp
    71,9 KB · Görüntüleme: 58
Allah bağışlasın oğlun da çok tatlı maşallah
Sağlıklı olsunlar da cinsiyet işin tadı tuzu

Seninle aramızda 1 gün var bakalım hangimiz önce doğuracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…