2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benim tam 6+0 oldugum gün basladı bugün 9+0 ve aynı Ağızdaki o tat sanırım 9 ay geçmeyecek. Onun kalıcı oldugunu soylüyorlar. Ama mide sıkıntıları umarım gecicidir. Şimdi baştaki kadar sık değil benim de. Baslarda her gün bulantım vardıysa şimdi 2-3 gün müsaade ediyor sağolsun minnoş bi kendime geliyorum 4. Gün yine vuruyor

Bende oyle canim bide midem cok bos oldugu icin bulaniyodu yesil zeytin yoğurt yedim fazla kilo almak istemedigim icin biraz bastiram dedim midemi
Elim ayağım titriyo gece kalkınca peynir ekmek yiyorum süt içiyorum. Kendime gelene kadar sonra tekrar uyuyorum sabah kalkınca yine aynı. Kan şekerim mi düşük anlamadım gündüz doyana kadar yiyemiyorum. Mide hala almıyor akşam erken yiyorum onu da etkisi olabilir ama sanki günlerce açmışım gibi bir hisle uyanmak berbat bişey

Erken yemek yedigin icin olabilir canim yatmadan once bi kase yogurt ye yada 1 bardak sut onlar seni sabaha kadar tutar benm kizim sut emdiği icin acikiyom ben aslinda

yıllar oldu içmiyorum ama ilginçtir geçen gün benimde canım istedi canım.çok istiyorsa iç bence bir bardaktan bi şey olmaz.benim geçti sonra gerek duymadım.
Bende öyleydim cnm hiç icmezdm.yillardr a.cnm birden öyle istediği çok değişik bişe bu can istemesi bende içtim öyle artk inş bida cnm istemezde

Mutlu hafta sonları canım hanımlar...10 haftayı tamamladım ben de...Bulantilarim bitti bu arada.Doktorumu değiştirmeye karar verdim bana negatif yükleme yaptığı için.Bir de benim minik te tahmin ettiğim adet tarihine göre 1 hafta geride.Ama baştan beri öyle gitti..3 hafta önce 6+0 ken e hafta sonra 9+0 di.Yani 3 haftada 3 hafta büyümüş olması durumda sıkıntı olmadığını gösteriyor.Sadece bana göre 10+4 olması gerekirken bugün doktor hesabıyla 9+3.Bu da spiralin cilvesi zaten.Adetim nerdeyse 15 gün sürüyordu.Bizim hesaplar biraz şaşırık..Önemli olan geri düşmemesi.Mesela 1 ay sonra gittiğimde doktor hesabiyla 13+0 olacakken 12+0 sa problem var demektir..O yüzden hafta olayına takılmıyorum.Kontrol aralıklarında olması gereken periyotta olsun önemli olan bu.
Kola ben de içtim birkaç bardak...Misafirim çok seviyor o içtikçe benim de canım istedi.Normalde kola içmem halbuki.Sevmem..Soda içerim.Birkac bardak koladan birşey olmaz günde 1 bardak içerseniz olmaz ama...Tum baba ve baba adaylarının babalar günü kutlu olsun

Bend öyleydim kuzum valla nerdeyse 5 6senedr icmiydm yaklaşık 2haftadr acyip istyr cnm inş geçer bu durum
Eğer kendini tutamazsın 1 kahve fincanı kadar iç diycem ama organlarına zarar verebilir ben bı kere denemiştim ağzımın içinde yaralar oluşmuştu doktor ne yapıp yapmadığını sordu anlattım yıllardır içmiyorum sonra çok az bı içtim dedim vücudun dengesini bozmussun bir daha sakin içme boğazını bile tahriş etmiş aşırı dedi içme dedi bu yüzden bence dayan içme canım

Bende öyleydim cnm hiç icmezdm.yillardr a.cnm birden öyle istediği çok değişik bişe bu can istemesi bende içtim öyle artk inş bida cnm istemezde
Hamilelik gerçekten çok başka bi şeymiş canım yemediğin içmediğin şeyleri yedirip içiriyor en sevdiklerini yedirmiyor diyorlardı da ben bu kadar olabileceğini hiç tahmin etmiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…