2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Hamilelik gerçekten çok başka bi şeymiş canım yemediğin içmediğin şeyleri yedirip içiriyor en sevdiklerini yedirmiyor diyorlardı da ben bu kadar olabileceğini hiç tahmin etmiyordum☺
Aynen ben tatlıyı çok severim domatesli sandviç ide ama yedikçe midem bulanıyor ve eksiyor

Hamilelik gerçekten çok başka bi şeymiş canım yemediğin içmediğin şeyleri yedirip içiriyor en sevdiklerini yedirmiyor diyorlardı da ben bu kadar olabileceğini hiç tahmin etmiyordum☺
Evet geecekten oyle tatli manyağıyım ben tatlisix hayat dusunemezdim ama su an yiyemiyorum ya

Hahahahb ayyhh keşke kalsa içerde erken doğuracam diye korkuyorum valla hele de kış ayında gelecek vayyy halimize
Kışın daha iyi ya ben seviyom cok da istiyroum ilki olmadi bahara denk geldi bunda olur insallah. Ben bebislerin boyle kat kat giydirilmesini cok seviyorum bu bebisimi oyle giydirecem

Ya kızlar belim surekli agriyor benim karnımda da ara ara ağrılar oluyo hafif ama insan korkuyo iste bi doktora mi gorunsem

Hahahahb ayyhh keşke kalsa içerde erken doğuracam diye korkuyorum valla hele de kış ayında gelecek vayyy halimize
bende erken gelmesin hatta bikac gun gec gelsin diyorum 2021 olsun bikac gun icin 1 yas buyuk gorunmesin istiyorum

Ya kızlar belim surekli agriyor benim karnımda da ara ara ağrılar oluyo hafif ama insan korkuyo iste bi doktora mi gorunsem
canim doktorum bana son kontrolde bebegin hareketlerini tekme olarak degil karin ve kasik agrisi olarak hissedersin bu haftalarda demisti belki bebisin hareket ettigi icin agriyodur karnin

canim doktorum bana son kontrolde bebegin hareketlerini tekme olarak degil karin ve kasik agrisi olarak hissedersin bu haftalarda demisti belki bebisin hareket ettigi icin agriyodur karnin
Bilmiyorum ki Belki de benim de oyle biseydir gecen sağ kasıkta ta hafif bi agri vardı gece de karnımda smdi de ara ara gelip gidiyo bel agrin oluyo mu senin hic benim ilk hamileligmi ögrendigim zaman bide bugünlerde cok agriyo

belim cok agrimiyor ara ara karnima hafif agri giriyor kisa sureli bende mutlu oluyorum bebis hareket ediyor herhalde diye

Aaahadi yaa cnm ayy valla ya icmemm lazım cidden cnm doğru dion ayy inş geçer bu istekler

Hamilelik gerçekten çok başka bi şeymiş canım yemediğin içmediğin şeyleri yedirip içiriyor en sevdiklerini yedirmiyor diyorlardı da ben bu kadar olabileceğini hiç tahmin etmiyordum
Gerçekten öyle yaa bende et yiyemiyom hiç köfte falan çok severm normalde şimdi hiç yiyemiyom kıymadan midem bulanıyor resmen yaa nolucak bu halimiz

belim cok agrimiyor ara ara karnima hafif agri giriyor kisa sureli bende mutlu oluyorum bebis hareket ediyor herhalde diye
Benim riskten dolayı sürekli yatıyorum ya belki ondandır hareket neredeyse hc yok kontrlm gelsinde soraym belki sorun yoksa artk hareket edebilirsin yuru falan der hic değilse biraz rahatlarm allahtan bunca yemek yemeye yatmaya rağmen kilo almadm hc tam tersi verdim şanslıyım

Kizlar o kadar çok kola yazmışsınız ki benim bile canım kola istedi
Sabah yine ogurmeli, halsiz bir sabah... Öğlen toparlandım... Ve sürekli acikiyorum şu an.... Yiyorum yiyorum migdem gurul gurulduyor beş dakika sonra....hos zaten yediklerim normal zamanda yediklerim çeyreği...

Aslında kışın olması bı yandan da iyi yaza tam böyle büyümüş olucak cimlerde parkta rahat olacakben hep kışın olsun isterdim
Evet kış bebeği iyi oluyor kışın giydir sar sarmala yatır yazın giydirsen terler giydirmesen üşür tereddüt ederim ben sürekli kızım da 1 Mart dogumlu soğuktu doğduğunda iyi olmuştu dediğin gibi yaza kadar büyüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…