2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bende tam tersi keske sıcakta doğsaydı diyorum gerci benim ilk bebisim buyuk ihtimalle annemi ya da ablamlardan birini esir etcem yanimda tek hayata bakamam onlar kışta olsa yazda nasıl bakılcagını iyi bilir
Şimdiden muhabbeti oluyo bize güvenipte mi doguruyon diyolar ne yapım

Aynen canım inşaallah sağlıkla kucağımıza alalım da

Ya benim de hiç ağrım belirtim kalmadı dünden beri buda beni korkutuyo. Normalde 2 temmuzda kontrolüm ama bu hafta gideceğim ben
Bazen belirtilerin bıçak gibi kesildiğini okumuştum ve geçirdiğim diğer hamileliğimde yaşamıştım bı anda göğüsteki şişmeler mide bulantısı ekşimesi ağrılar bı anda kesilmişti doktor da bunun olabileceğini söylemişti neticede vücutta değişiklikler oluyor diye

İyi en azından azalmış biraz.İnş benim de azalır bi an önce. Doktor premesis plus diye bitkisel bi ilaç verdi bi tık işe yaradı. Onun haricinde 13-14 haftaya kadar sürer herhalde.
sağol canım.allah sana da kolaylıklar versin

Ya benim de hiç ağrım belirtim kalmadı dünden beri buda beni korkutuyo. Normalde 2 temmuzda kontrolüm ama bu hafta gideceğim ben
Canm bisey yoktur merak etme 13 haftadr belirtiler bi geldi bi gitti doktora kac defa korka korka gittim belirtilerim olmadığında sukur hic bi sorun çıkmıyordu 2 3 gun kaybolur yine gelir surekli agrin sızn olcak değil ya kendini bunun icin uzme minigin keyifle icinde büyüyodur simdi strese girip onu da üzme

Diğer hamileliginiz sağlıklı bi gebelik miydi? Insan ağrısı sızısı olunca da korkuyor, hiç belirti olmayınca da geçen haftalarda kahverengi lekelenmelerim oluyordu onlar da bitti çok şükür ama ne bileyim böyle de tedirginlik oluyor cok

Ne yazikki sağlıklı bir gebelik olmadı hep erken doğumların oldu benim rabbim bu bebeğimi bize bağışlasın diye dua ediyorum hep yarın kontrole gidicem işte tedirgin olmanız normal bebeğiniz için endişe ediyorsunuz ama inşaallah sıkıntı yoktur canım doktorunla konuş soylediklerine kulak ver seni en iyi doktorun yönlendirir

bende erken gelmesin hatta bikac gun gec gelsin diyorum 2021 olsun bikac gun icin 1 yas buyuk gorunmesin istiyorum
Ben de ya bi kaç kafta için büyük yazılmasın hem de gelişimini tamamlasın istiyorum erken doğumun da riskleri var yaaa senin cinsiyetini merak ediyorum ben asıl erkek istiyodun ya rabbim sağlıkla sıhhatle gönlündekini versin inşallah

Kışın daha iyi ya ben seviyom cok da istiyroum ilki olmadi bahara denk geldi bunda olur insallah. Ben bebislerin boyle kat kat giydirilmesini cok seviyorum bu bebisimi oyle giydirecem
Hem hastalanmıyormuş kolay kolay galiba kış çocuğunun bağışıklığı güçlü oluyomuş ayyy hadi Gelsinler de eskimo gibi giydirelim

Aslında kışın olması bı yandan da iyi yaza tam böyle büyümüş olucak cimlerde parkta rahat olacakben hep kışın olsun isterdim
Yeğenim yazın oldu çok zordu ya klima açsak açılmıyo pişik oluyo bebiş terliyo ağlıyo ama çok sıcak bölgedeydik o zaman mersindeydik türkiyenin en güneyi valla zor geçmişti kışın dediğin gibi iyi olur evler de doğalgazlı düşündüm de kışın daha iyi

Merhabalar, aynı ilacı kullanıyorum. İnternete araştırırken uzmanlar coraspirin in gece içilmesinin daha faydalı olduğunu, gündüz içildiği zaman zaten vücut kan akışı hızlı olduğu için daha çok hızlandırıp aşırı yorgunluk ve halsizlik yaptığını okudum. 2 gündür akşam yatmadan önce içiyorum. Gerçekten de daha az yorgun hissediyorum.

Canım benim insallah. Ister istemez hep stresli oluyoruz ya. Kötü şeyler okumayacağım diyip hep okuyorum onlardan da etkileniyorum bence

Meraba kızlar bişi danışmak istıyorum Benm doktorum ilgisi alakası çok iyi muayenelerde ama aynı hastanede doğumda daha iyi olan sakinleştren daha sabırlı bi doktor duydum çok öneren oldu doğum konusunda o kadını. Ama çok hastası olduğu için muayenelerde çok ilgilenmiyomuş. Şimdi kafam karışık şimdiki doktorumla devam mı etmeliyim. yoksa Allah izin verirse doğum konusında diğer doktor daha iyü olduğu için ona mı geçmeliyim şimdiden????

Haklısın canım. Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın

Baya bi kola muhabbeti dönmüş :) benim arkadaşlarım da hamileyken özellikle kola içiyolardı mideyi çok rahatlattığını söylemişlerdi. Biz de ellerinden almaya çalışıyorduk :) Ama doktorları bi çay bardağı kadar içebilirsin demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…