2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Ayyy evet yaa mideyi gercekten rahatlatıyor ama.simdi bende netten okudum hep.kotu şeyler yazılmış psikolojim.bozUldu resmen dahada icmem .ben heralde lanet olası taringuzel.kotu olan herşey güzel heralde

Benimde öyle canım. Öğleden sonra Midemi balon gibi hissediyorum. Sadece Sabah uyandığımdaÇok iyiyim

Gerçekten öyle yaa bende et yiyemiyom hiç köfte falan çok severm normalde şimdi hiç yiyemiyom kıymadan midem bulanıyor resmen yaa nolucak bu halimiz
12.haftayı bekliyorum canım inşallah en geç 12 de hepsi geçiverir hepimizin.bu gün 11+0 oldum ben ve psikolojik mi bilmiyorum çok az bulantım var.böyle böyle azalıp bitsin inşallah bende çok sağlıksız besleniyorum.et,balık hiç yemiyorum.

off ne yazık ki bende balık ve et yiyemiyorm bide yumurta ne yaptıysam olmuyor. meyve ceviz badem süt yoğurt peynir bu kadr. kola bende günde 1 lt en az içiyordm yanında da cips şimdi hiç canım istemiyor ama evde olsa içerdim eminim eşim almıyor eve artık

Ayniyiz ikimiz cnm nerdeyse bende 11+1 oldum bugün gerçekten düzgün yiyemiyom inş geçer bu durum hayirlisi ile yaa

Bende doyona kadar yiyemiyorum bir iki kaşık.. Sonra yine midem kazınıyor. Şekerim düşüyor. İnanın en berbat şey aç olup yiyememek. 3 gündür böyleyim. Bu defa doyacam yiyecwm diyorum 4 kaşık tan fazlası boğazımdan geçmiyor. Peynir ekmekten gına geldi. 1 saat önce yemek yedik Benim midem gurulduyor

Sabah uyandığımda ki o öğütmek gecseydi sağlıkla...

İlk bebeğin mi ? İnsan ilkinde birşey bilemiyor

Canım sen coraspirini günde kaç tane alıyorsun. Ben de hep gündüz alıyordum onu

Merhaba hanimlar, bulantilar icin baya arastirma yaptim. Eger hormonlardansa B6 vitamin eksikligindende olabiliyormus, zararsiz oldugu icin aldim bir kac gün icerisinde etkisini gösterirmis. Yemeklere gelince eksiden tamamen uzak durmaya calisiyorum, bol baharat ve tatlidanda. Nezaman bunlardan yesem migdem biraz sonra bulanmaya basliyordu cünkü. Günde yarim kilo patates haslayip ara ara yiyorum tuzlayip, oda iyi geliyor gibi. Belki faydalanan olur diye paylasmak istedim

erkek istiyorumda bu hafta icime kiz gibi dogmaya basladi hayirlisi bakalim

Evet oyle benm bahar cocugu kizimdan cok cektim yazin hep isilikliydi cok berbat ya en ufak bi sicakliga gelemiyo halende oyle
Yeni doğan cildi zaten çoookk hassas ayy bir de sıcaklar üstüne bebişlere de eziyet serin yerde yaşasak kuzeyde falan neyse de buralarda zor allahtan soğuklarda geliyo bebekler ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…