2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
KıZlar ben bugün duşta baygınlık geçirdim Zaten günboyu bulantım vardı yere yığıldım ve kalkamadım evde de kimse yoktu zar zor kendime gelip bornozu giyip yatağa attım kendimi uzun süre de kendime gelemedim soğuk soğuk terledim Akşam bulaşık makinasını boşaltamadım dizlerim titredi kan ilacıyla vitaminlere başladık bu hafta farklı bişe de yemedim zaten yiyemiyorum işe de başlıcam hastalardan daha hasta durumdayım valla gidersem onlar bana bakacak ne yapacam bilemedim

Geçmiş olsun canım kafanı falan vurmamışsın iyiki. Kendini iyi hissedene kadar işe başlama. Evde ki işler bile yoruyorken tüm gün ayakta yapamazsın

Çok geçmiş olsun...çalışan hamile olmak zor olacak bizim için

Geçmiş olsun biraz sıcak mıydı acaba banyo ondan mi etkilendin

Geçmiş olsun canım kafanı falan vurmamışsın iyiki. Kendini iyi hissedene kadar işe başlama. Evde ki işler bile yoruyorken tüm gün ayakta yapamazsın
Kan sulandırıcı kullanıyorum ya ondan çok korktum başımı falan bi yere çarparım diye aman sen de dikkat et kan sulandırıcı kullanan anneler kazadan sakınmalılar iç kanama riski çok yüksek

Canm evde yalnız olduğunda girme duşa falan ben ne olur ne olmaz öyle yapıyorum sıcak su da kulanma bi yerde okumustum tansiyonu falan düşürüyor bende çok sıcağı severim yaz kş ama böyle baş dönmesi yapınca sıcakta yikanmiyorum dikkat et kendne cok gecmis olsun

Off canım cok mı sıcak duş alıyorsun? O da yapmış olabilir. Bi daha evde yalnızken girme duşa sakın cok gecmis olsun

gevmis olsun canim rapor al dinlen bari

Gecmis olsun canim dikkat et kendine eşin evde degilken banyo yapma artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…