2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Off canım cok mı sıcak duş alıyorsun? O da yapmış olabilir. Bi daha evde yalnızken girme duşa sakın cok gecmis olsun
Sağol kuzum allah razı olsun yok çok sıcak değildi normalde daha sıcakla dış alırım Ama yine de çarptı beni yalnızken asla girmem artık ders oldu bana

Sağol kuzum o gün de çok kötüydüm hep midem bulandı duş aslında iyi geliyo da kusmaktan çok az şey yemiştim duşta ılıktan biraz sıcaktı çarptı beni resmen

ilk hamileliyimde olmusdu dusda gozum karardi sacim basim su zar zor yataga atdim kendimi esimi arayamafim bile simdi yine tansiyonum iniyo fenalasacak gibi oluyorum sık sık Rabbim hrpimize yardim etsin saglikla yavrularimizi kucagimiza nasip etsin insallah

3 gündür bulantım yoktu geceden beri çok fena bulantım var hala geçmedi. Benim 12. Haftada bulantı bitecek tezine inancım kalmadı. 10+6dayız

Sağol kuzum o gün de çok kötüydüm hep midem bulandı duş aslında iyi geliyo da kusmaktan çok az şey yemiştim duşta ılıktan biraz sıcaktı çarptı beni resmen
Banyolar havasız oluyor genelde sıcak su ile birleşince buharla birlikte çarpmış seni. Yalnızken girme canım. Pencere varsa havalandır girmeden önce. Allahım sağ salim şu balayı kısmına geçiş yapsaydık. Normale dönmeyi dört gözle bekliyorum.

Bende şuna dikkat ettim... Bulantı ilacını iki üç gün düzenli kullaninca bulantım kesiliyor, bulantım kesilince ilacı bırakıyorum iki gün sonra yine aynen dönüyor... Bakalım nasip olur görürsem bu haftada boyle mi olacak...bulantı ilacı kana karışıp etkisini devam ettiriyor sanırım etkisi gidince aynıi yani... En azindan benim gözlerim bu sekilde

benim de aynı. çok fazla ilaç kullanmak istemiyorum zaten ne olursa olsun kimyasal. doktor da en dayanamadığın noktada kullan demişti. kullanıyorum, 2-3 gün rahatım. 4. gün yine patlıyor. bugün yine berbatım kalktığımdan beri

Sanki balayı gelemeyecek gibi hissediyorum 12. Haftada bulantı tam gaz devam ediyo bir de tansiyon düşmeleri eklendi Bebek iyi olsun da artık ne yaşayacaksam razıyım şikayette etmek istemiyorum çok istedim anne olmayı allah yardımcımız olsun

Ben içmiyorum ilaç uyku yapıyor sersem gibi oluyorum evde çocuk var sürekli anne yine mi uyuyorsun diyor. Geçiştirme ye çalışıyorum ilk hamileliğimde 12. Haftanın ilk günü gözümü bulantısız açmıştım çok şaşırmıştım tabi iştah yerine gelmişti bulantı yok enerjiğim bunda da aynısı olsa fena olmaz ama bugünkü bulantıdan sonra uzun sürecek gibi bir his var içimde

Dün belirtilerim yok oldu diye kendimi o kadar kurdum ki bütün gece kabuslar gördüm ve sabahın köründe uyanıp bi daha uyuyamadım. Bu stresle nasıl baş edicem kızlar var mı fikri olan? Bebek iyiyse bile bu halım etkileyecek kuzumu. Progestani bıraktım diye göğüs hassasiyetim azaldı belki, baska da belirtim yok zaten ama ben her şeyi bebeğin sağlığına bağlıyorum

Canım çok geçmiş olsun şükür bişey olmamış ama bence bu halde işe başlamamalısın müdürnle konuşmalısın sağlık herşeyden önemli...

Sürekli belirti olmak zoru da değil ama stres yapacaksan dra git en kısa sürede rahatlarsın. Kuzuyu görünce

Canım çok geçmiş olsun şükür bişey olmamış ama bence bu halde işe başlamamalısın müdürnle konuşmalısın sağlık herşeyden önemli...
Çok teşekkür ederim canım yeni hemşire de başladı çok yorulmayacağım ama tansiyon korkutuyor beni temmuza kadar bi bakalım eğer Kötü olursam rapor alırım

Çok teşekkür ederim canım yeni hemşire de başladı çok yorulmayacağım ama tansiyon korkutuyor beni temmuza kadar bi bakalım eğer Kötü olursam rapor alırım
Temmuza kadar iyi olursun inşallah cnm vicdan yapıyor insan ama mecburen vaziyet bunu gösteriyorsa seninde elinden bişey gelmez rapor alır evde durursun bende geçen hafta işe gelmedim dün bulantı hapını ilk kez içtim iyi geldi şuana kadar.. ama doktorum içmemeye çalış dedi nasıl olacak bilmiyorum artık o sağlıklı olsun da diyorum ama annenin sağlık durumu da çoook önemli yaşadığımız psikolojide çocuğu etkiliyordur ... Allahım şu 9 ay sağlıkla geçsinde hepimize yeter sonrada bakmak için güç kuvvet versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…