2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Evet kuzum ya 3 aydır gögüs ağrısı kasık ağrısı bulantı kusma iştahsızlık halsizlik çektik yavrumuz için inşallah sağlıkla ilerler sağlıkla kucağımıza alırız bebişler iyi olsun da öyle de işe giderim yeter ki değsin bu kadar çabaya

Amin kuzum inşallah Rabbim hem onlara hem de bize sağlık versin bizde mutlu mesut hamilelikler geçirelim :) gün sayıyorum 4 ayda belki herşey geçer sağlıkla devam ederiz senin ne güzel 3 ay bitmiş maşallah :)

13.haftam da ara ara çok az da olsa kahverengi lekelenme oldu neden bilmiyorum bir sorun yoktu bugün artık doktora gittim
şimdilik takip edelim herşey normal görünüyor dedi çok da birşey söylemedi açıkcası bebeğin bacakları kapalıydı göremedi birşey
coraspin kullanma zaten gerekte yok Sigara da kullanmıyormuşsun daha ilk gebeliğin bırak dedi.
şu an 13+1 ara ara kasık ağrılarım oluyor şu sıralar Bu zamana kadar sadece ilk öğrendiğimde olmuştu hiç olmazdı bi süre sadece dinlenicem sağlıcakla atlatırım umarım

Size bi koca karı hurafesiyle geldim bugun bi arkadaşın evine gittim annesini tanırım ben farketmedim hic ama hamile olduğum az cok anlasiliyormus kaç sefer sordu en son gülerek evet hamileyim dedm kalçan büyümüş kesin kız olacak dedi hadi inşallah bende kız çocuk için ölüyorum zaten kontrl zamanım gelsinde insallah öğrenirim ozaman

Suyu yeterli iciyomusun geçenlerde birinin lekelenmesi az ağrısı olmustu yeterli su içmediği için olmus onun ama senin de belki ondan gelmiştir

Suyu yeterli iciyomusun geçenlerde birinin lekelenmesi az ağrısı olmustu yeterli su içmediği için olmus onun ama senin de belki ondan gelmiştir
Etkisi oluyor mu hiç bilmiyorum evet son haftalarda epey az içiyorum bazen 1lt yi bile bulmuyor ona da dikkat edip takip edeyim Teşekkürler

Bende de on gündür kahverengi lekenme oluyor ara ara, ayakta fazla kaldığımdan mı su içemediğimden mi ben de bilmiyorum. Doktora tekrar kontrole gittim cuma günü rahim büyürken olabilir böyle şeyler dedi ama kan uyuşmazlığı da olduğu için kanamaya dönmesin diye progestan verdi günde üç doz. Kafama çok takmamaya ve daha kontrollü hareket etmeye çalışıyorum

Amin kuzum inşallah Rabbim hem onlara hem de bize sağlık versin bizde mutlu mesut hamilelikler geçirelim :) gün sayıyorum 4 ayda belki herşey geçer sağlıkla devam ederiz senin ne güzel 3 ay bitmiş maşallah :)
Hiiiçç belli olmuyomuş kız bebeklerinde biraz uzun sürebiliyormuş çektik o kadar yine çekeriz sağlıklı olsun da alıştım artık bulantılara

Benim hergün geliyor. Bende 13. Hafta içerisindeyim. Doktor bi sorun yok diyor. .
O bendede oluyo korkutuyo her hafta gelir bendede bende her hafta foktora giderim korkudan bu hafta gitmicem dedim doltorumu bekliyorum cuma gununu benekde bi sorun yok diyolar ama

İnşallah sağ salim herkes bebeğini kucağına alır rahat bir hamilelik dönemi yaşarız
Kizlar benimde size bir sorum olacak.... Dr bana dinlenmeyi tavsiye etti...çok az da yürüyüş, stresi alması için...
Ama ben mesela gün içerisinde çok az uzansamda kalksam uyumasam dahi migdem fena oluyorevin içinde TV izlesem dahi on dakika sonra bir değişik oluyorum uyku aşırı bastırıyor uyusam kalkınca fena oluyorum... Bütün gün bahçede sandalyede oturuyorum uyanıp uyuyana kadarannem sandalyede çok oturmayın diye yere kilim minder serdi oturdum yine olmuyor sandalyede açık havada dik oturunca migdem bulanmiyorben de bir degisigim yani.... Benim gibi oturunca ve yürüyünce rahat olan var mıuzanmayi o kadar çok özledim ki... Çevremde kimse beni anlamıyor

Kavalla bu kocakari hurafesine bende inaniyom cunku benmde öyleydi baya büyümüştü popom

Bilmem temmuzun 2 de gitcem bakalm tahmin falan yapar görünmese de gonlum kızdan yana ama rabbim saglik versin gerisi pek önemli değil

Bilmem temmuzun 2 de gitcem bakalm tahmin falan yapar görünmese de gonlum kızdan yana ama rabbim saglik versin gerisi pek önemli değil

Benim zaten normalde de büyük popom daha da büyüyecekse ohooo ben de kız istiyorum coook ama cookkkk kız ise her şey hazır ismi bile ama doktor erkek derse dumura uğrarım

Benim zaten normalde de büyük popom daha da büyüyecekse ohooo ben de kız istiyorum coook ama cookkkk kız ise her şey hazır ismi bile ama doktor erkek derse dumura uğrarım
Rabbim hayırlısını versin canm bizde cok istiyoruz bakalm ama benim şansıma nedense ilk gunden beri erkek olcak diyorum oyle hisediyorum cunku kontrolü dört gözle bekliyorum suan zaman gecmiyo hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…