2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bir arkadaşımda benim hamile olduğumu anladı. Hamileysen de Basenlerim genişlemiş kesin kız bak gör dedi. Sonra ben de itiraf etmek zorunda kaldım

Rabbim hayırlısını versin canm bizde cok istiyoruz bakalm ama benim şansıma nedense ilk gunden beri erkek olcak diyorum oyle hisediyorum cunku kontrolü dört gözle bekliyorum suan zaman gecmiyo hic
Ben de hep ilk cocugumun kız olacağını düsündüm hatta eminim nerdeyse kız olacağından. Ailede herkesin ilk cocukları hep kız ama eşim inatla erkek olacak öyle hissediyorum diyor rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin yeter ki

Bir arkadaşımda benim hamile olduğumu anladı. Hamileysen de Basenlerim genişlemiş kesin kız bak gör dedi. Sonra ben de itiraf etmek zorunda kaldım
Benim bildiğin karnım cıktı valla bol bişey giyince belli olmuyor ama özellikle oturunca tam hamile göbeği gibi pörtlüyor

Senin kac haftalik oldu ben çok zayıf oldugum icin hemen belli etti galiba bidhaa sokağa çıkmıcam
Ben de iri yarı olduğum için belli oldu canım kac haftalık olduğumu ben de pek bilmiyorum şimdilik. Regle göre 9+6 ama usg ye göre bir hafta geride gibi. Bakalım kac haftalık olduğu bu hafta belli olacak biraz

Ben de iri yarı olduğum için belli oldu canım kac haftalık olduğumu ben de pek bilmiyorum şimdilik. Regle göre 9+6 ama usg ye göre bir hafta geride gibi. Bakalım kac haftalık olduğu bu hafta belli olacak biraz
Benim de o haftalarda geride ileride çıktığı oluyodu ultrason da farklı cikar bazen biraz daha buyusun kendi haftasını yakalar bebis saglikla alırsn insallah kucagına

Benim bildiğin karnım cıktı valla bol bişey giyince belli olmuyor ama özellikle oturunca tam hamile göbeği gibi pörtlüyor
Bu şekil değişikliği için erken değil mi ya daha göbek bile önde gidiyor benim. Tabi ramazanda da kilo almıştım onun da sayesinde .ama belli yani hamilelik

Benim de o haftalarda geride ileride çıktığı oluyodu ultrason da farklı cikar bazen biraz daha buyusun kendi haftasını yakalar bebis saglikla alırsn insallah kucagına
Ayyy canım benim çok sağol böyle şeyler duymaya cok ihtiyacım var şuan fena evham yapıyorum hatta hamile gibi hissetmek istemiyorum kendimi bir sey olursa diye. Çok sağol

Benmde yuzum guzellesti ve hic sivilce yok o kadar cekirdek tuketmeme rağmen insallah benmkiside erkektir tabi ilk basta eli ayağı düzgün saglikli olsun onceligim bu kiz olursada kizima kiz kardes gelir

Hiiiçç belli olmuyomuş kız bebeklerinde biraz uzun sürebiliyormuş çektik o kadar yine çekeriz sağlıklı olsun da alıştım artık bulantılara
Kızdı dimi senin minnoş benimki ne acaba sağlıklı olsunda inşallah ikiside beni çok mutlu eder ilk bebeğim olacak çünkü... 3 ayda nasıl gördüler acaba inşş bizimkide kendini belli eder :) bana daha çok var şu günler geçse hemen:) Ben yinede bulantılarım geçsin istiyorum kuzum işyerinde gerçekten aşırı zorlanıyorum ve yemek yemediğim için kilo veriyorum

Ben de kilo verdim 58le hamile kaldım karantinada habire yedim çünkü ama şimdi 56’yım 3. Ayda görmesi bana da tuhaf geldi bir de kız çocukları geç gösterdiği için geç öğreniyo anneler bizim doktorumuz bariz kız dedi anlamadım allah gönlündekini versin inşallah sağlıkla doğsunlar da evlat evlattır

Kızlar bu hafta kontrole gideceğim ama iğneler bitmedi haftaya bitiyor. 12+0 oluyor haftaya aslında hem iğneyi yazdırır hemde ikili ense Vs herşey aradan çıkmış olur. Bütün stresi toptan halletmiş olurum. İkili sonucu ne zaman çıkıyordu.?? İnşallah herşey yolunda olur bende memlekete gönül rahatlığı ile giderim. Bulantılar da bitse ne iyi olur. İki gecedir mahvoldum gece 12 de başlıyor sabaha kadar bulanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…