2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Bende çok şaşırdım açıkçası çünkü 3 ayda görmesi imkansız gibi geliyor ama demek ki emin doktorun ki sana söyledi emin olmasa demezdi kuzum Rabbim sağlıkla gelsinlerde hiç farketmez hayırlı evlat olsun inşallah ben hiç bilmezdim hamileler ne zorlanıyorlarmış :) ben normal kilomdaydım şimdi zayıflayınca hemen dikkat çekiyor.

Zaten ileri zamanlarda kilo alırız doğumun ve hamileliğin kolay olsun diye günde yarım saat yürüme öneriyor doktorlar ben arada sabah çıkıp yürüyorum ama şu bulantılı zamanlarım geçsin yürüyüşe çıkacam

Bulantı halsizlik sindirim sorunları.... Bu sorunlar hangi haftada bitecek acaba
bende 11+2deyim. 4 gün önce bulantısız uyandım ve geçiyor diye çok sevindim. Ertesi gün hamileliğim boyunca yaşamadığım bi bulantı yaşadım. ölüyorum zannettim. Artık dayanıcak gücüm kalmadı, böyle olupta bulantısı bu haftalarda geçen var mı? 12. haftada geçer diyorlar, umarım geçer

Bende 11+0 3 gündür gece şiddetli bulantım oluyor 1 hafta kalmış 3 ayın bitmesine ve umudum kalmadı sanırım daha uzun sürecek bu bulanrılar

Canım biraz daha sabır. İnan ki yavaşlayacak. Bn bu grupta ağır geçirenlerden biriyim. 13. Haftaya girdim. Eskilere göre Bi tık daha iyiyim elhamdülillah. Hala kusuyorum. Hala bulantılarım var. Ama artık Bi tık daha yemek yiyebiliyorum. İlk defa Salçalı Bi yemek yiyebildim. Ya sabır ya Şafi diyerek devam edelim. Geçecek inşallah hepsi

ya hastaneyi aradim az once benim sonuclarim da cikmis ama doktorunuzla gorusun biz bilgi veremiyoruz dediler doktorda 2den sonra gelecekmis. Niye vermiyolarsa sonuclari belki baska doktora gostercem cok sacma.
E nabizdan bak canim.orda bütün sonuçlar çıkmıyor mu

Sizinle aynı günlerimizBenimde bu gün 11+2.umarım geçer bulantılarımız tez zamanda bende aynı durumdayım

Sizinle aynı günlerimiz☺Benimde bu gün 11+2.umarım geçer bulantılarımız tez zamanda bende aynı durumdayım
Hayırlı olsun inşallah sağlıklı doğar benim 9. Haftaya kadar çok kötüydü 1 ay boyunca yataktan kalkamadım, 10. Haftada hafiflemeye başladı ara ara olmaya başlatı, şuan en azından yatmıyorum. Geçende bulantı bilekliği aldım, ilk gün işe yaradı ama sonra sadece hafifletti gibi geldi. Herkeste farklıymış. Bi dene istersen, uygun fiyatlı bişey belki sende işe yarar :)

ya hastaneyi aradim az once benim sonuclarim da cikmis ama doktorunuzla gorusun biz bilgi veremiyoruz dediler doktorda 2den sonra gelecekmis. Niye vermiyolarsa sonuclari belki baska doktora gostercem cok sacma.
Evet ben de delirdim doktora ulaşamadım bi türlü aradım bağlayamadılar sonunda mesaj atmış sonuçlar güzel diye senin de iyidir inşallah kuzum zaten bu bir istatistik net sonuç değil doktor ense kalınlığından burun kemiğinden anlıyor anormalliği

İnşallah hepimizin ki canımbende aynıydım geçen haftaya kadar gün boyu yatıyordum ayaklandım yavaş yavaş.bende her gün akupunktur noktalarına masaj yapıyorum ama bir faydasını göremedim.12 ye az kaldı inşallah geçiverir bi anda

benim önümüzdeki pazartesi yani 12+1de doktor randevum var. Doktorum renkli ultrasona göndericeğini söyledi, down sendromu kontrolü için. Senden istedi mi doktorun, umarım temiz çıkar biraz endişeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…