2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Biraz zaman geçsin iştahımız çokça açılsın inşallah :) Ozmn yürüyüşte yaparız
Bu ense kalınlığına kaçıncı haftada bakıyorlar Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin .

İkili test için perinatolog’tan mı randevu aldınız yoksa rutin kontrollerinizi yapan doktorunuzla mı ilerliyorsunuz kızlar?

Benim migren gene geldi sanırım her hafta olacak alıştım artık. Tek korkum sağlıkla doğurabilecek miyim.. Bebeğe bir zararı olurmu kendimi unuttum artık. Çok üzgünüm
Çok geçmiş olsun canım... Bende dikkat ettim banyo yaptığım zaman sinuzitim tutuyor...o yüzden çok banyo yapmamaya gayret gosteriyorum

Benim migren gene geldi sanırım her hafta olacak alıştım artık. Tek korkum sağlıkla doğurabilecek miyim.. Bebeğe bir zararı olurmu kendimi unuttum artık. Çok üzgünüm
Canım çok geçmiş olsun. Seni o kadar iyi anlıyorum ki.. 3 gündür beynim yerinden çıkacak gibi benim de. Çok çaresiz kaldım. Masabaşı bilgisayar başında çalışıyorum resmen beynim deliniyo

aradim tekrar canim sekreteriyle konustum grafik bizim ekrana dusmez sizin hastanenin laboratuvarindan alip doktora getirmeniz lazim dedi haydaaaa dedim. Ama sonuc riskli cikinca laboratuvardan bizi arayip bildiriyorlar cok buyuk bi ihtimalle normal cikmistir aramadiklarina gore dedi icim rahatladi biraz.

İyi bari canım ben de sanmıyorum zaten doktor anlıyo hemen riskliyse söylüyo

Kızlar ya önemli bi sorum var sağ kasıkta veya sol kasıkta bir an da ince ve keskin ağrı giriyo anlık geçiyo ama sonra tekrar oluyo hani neyse geçti derken bir daha oluyo anlamadım bulantım devam ediyo korkuyorum bişey oldu diye bazı günler oluyo bazen 2-3 gün hiç olmuyo yaşayan varsa beni bi aydınlatsın ya

Bende 8 haftalıkken olmuştu tek taraflı ilk olduğunda sol ikinci olduğunda 10 gün kadar sonra sağ kasıkta ydı. Saniyelik girip çıkıyordu. Hemşireye sormuştum normal dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…