2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Geçen o kağan kocatepenin videosunu izlemistim böyle normal olduğunu söylemişti kafana takılan bisey olduğun da ac sende dinle adam her Konu da baya bilgi veriyor tedirginliğim geciyo benim hemen

Kızlar mide bulantısı için ne kullanıyorsunuz? Çok kötüyüm ağzımdaki bu tat hayattan soğuttu resmen hiçbirşey yiyemiyorum
Cnm bana doktor prilam Dr diye bı ilaç verdi çok iyi geliyor akşam yatmadan önce 2tane iciyon sabah miss gibi kalkiyon send danışıp al istersen

Geçen o kağan kocatepenin videosunu izlemistim böyle normal olduğunu söylemişti kafana takılan bisey olduğun da ac sende dinle adam her Konu da baya bilgi veriyor tedirginliğim geciyo benim hemen
İzledim kuzu onu sanki normal kasık ağrısından bahsediyodu benim doktorumda ağrı iki taraflı ve aşağıya doğruysa hemen gel dedi enteresan bi ağrı oluyo ilk haftalarımda da olmuştu sonra bişe çıkmadı ondan önemsemedim ama ağrı girince zıplatıyo beni

Belki normaldir canm strese girme hemen olmasa doktorunu ara ona söyle bakalm insallah önemli bisey değildir

Canım Allah korusun şiddetli kasılma tarzı ağrılara kanama da eşlik ederse o dan korkacaksın. Rahim haliyle devasa boyuta ulaşacak gerilecek ağrıyacak o da can yahu okadar gerilemeye büyümeye ağrı yapacak
Doğru soyluyorsun ben 3 4 defa kanama yaşadm nerdeyse icim dışıma çıkacaktı kramplar sancılar makata bile vuruyordu dusun onun için artk hafif ağrıların önemsiz oldugunu anlıyorum korkmuyorum hic

Kızlar mide bulantısı için ne kullanıyorsunuz? Çok kötüyüm ağzımdaki bu tat hayattan soğuttu resmen hiçbirşey yiyemiyorum
Bana metpamid verdi doktor ama cok kullanmanaya calıs dayanamadıgın noktada ic sadece dedi. 2-3 günde bir en bittiğim noktada iciyorum bi tane. Ama o ağızdaki garip tada hiç çözüm yok o hep orada

Hanımlar hepinize merhaba, dilerim sağlıkla, mutlulukla evlatlarımızı kucağımıza alırız. Bir sorum olacaktı. Doktor kontrolünde burun Kemiği ve ense kalınlığı normal çıktığında ikili teste gerek duyulur mu?

Canım Allah korusun şiddetli kasılma tarzı ağrılara kanama da eşlik ederse o dan korkacaksın. Rahim haliyle devasa boyuta ulaşacak gerilecek ağrıyacak o da can yahu okadar gerilemeye büyümeye ağrı yapacak
Ay evet dimi bi de benimki dar rahim korkuyorum böyle ağrılardan riskli gebeliğe giriyo böyle değişik ağrı olunca panikliyorum bulantı olduğu sürece korkmuyorum ama

Merhaba.
Ben daha bugün yaptırdım ikili test.
Adı üstünde dedi doktor.
Test iki bölüm
Biri çocuğun fiziksel özellikleri
Biri kandaki özellikleri.

Biri tek başına yeterli olmuyor dedi down sendromu vs. Ölçülerde dedi.
İmkanınız varsa yaptırın derim ben.

Bakim canım şu an geçti rahim genişliyo die ağrıyodur belki kontrole kadar beklicem mecbur
Cnm bnm hala ara ara ağrım olur saatlerce sürmüyor artık özellikle gece oluyor yatışımı sevmiyor galiba bana doktorum kanaman olursa hemen gel demişti yani ağrların normal olduğunu söylemişti ama yanlış yönlendirmek istemem tabi

Teşekkür ederim doktara gideceğim bu ilacı sorayım bakalim
Prilam içiyorum cnm gerçekten faydalı bugün çok istifra ettiğim için içtim artık Boğazım çok asitten ağrıyor ama tabi doktorlar içmemizi pek istemiyorlar bu bulantı başlayınca çok fena yapıyor çıkınca rahatlıyorum yemek yiyebiliyorum sonra döngü tekrar başlıyor ....

Ben kusmuyorum canim çok şükür ama bulantidan birsey yiyemiyorum

Yok kuzu ağrım yok hani adetten hamileliğin ilk günlerinden kasık ağrın olur ya alışıksındır o ağrıya İşte ondan daha farklı bi ağrı değişik gelince sormak istedim şu an geçti zaten bulantımdan anlıyorum bebişin iyi olup olmadığını

Naneli sakiz cigniyom biraz rahatlatiyo bazende yesil zeytin veya siyahi beni rahatlatiyo ben tatli türü bisey yiyemiyorum ...yedigim diger seyler leblebi cubuk kraker bunlar sonradan agzimda tatli etksi yaratiyo su an bol tuzlular beni kesiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…