2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Günaydın güzelliklerr bugün 11 de doktor kontrolü var, gece 3 ten beri mide bulantısı yüzünden ayaktayım. sabah da bir posta çıkardım doktora kadar nasıl gidicem nasıl arabaya binicem onu düsünüyorum simdiden

Kızlar ikili testi durunuz yapar ense burun kemiğine bakar kan ister bu kadar

Canım Bn özelde yaptırdım. Radyoloji uzmanı baktı bana. Yaklaşık 1.30 saat sürdü kontroller. Defalarca baktı ve ortalamalarını aldı. Sonra kan verdim. Sonuçlar çıkınca kendi doktoruma göstericem.

Radyoloji ye ayrıntılı için gitmiştim 5. Ayda. Seni drun mu yönlendirdi. Bende özeldeyim 12. Haftada sadece dediğim gibi ense burun ölçümü lan veriliyor. Sana ayrıntılı yapılmış çünkü ayrıntılı da bu kadar uzun sürüyor

Bilmiyorum ki canım. Belki hastanenin prosedürü bu şekildedir. Doktorum belge verdi 2li test için. O belgeyle Radyolojide açtırdılar hesabı. Ordan randevu verdiler. Ve çağırdılar. O şekilde girdim. Göbeği daha büyük olan hamileler de vardı. Sırayla aldılar hepimizi saatlerimize göre. Aynı uzman baktı hep ama

Olabilir canım drun bir bildiği vardır. Ee o kadar ayrıntıya cinsiyetini söyleseymiş

Olabilir canım drun bir bildiği vardır. Ee o kadar ayrıntıya cinsiyetini söyleseymiş

Ayy yok söylemedi ya. Daha cinsiyet tomurcukları yeni netleşiyor şuan yanıltabilir dedi. Eşim de çok zorladı ama hiç bir şekilde kız ya da erkek olasılığı var bile demedi.

Ayy yok söylemedi ya. Daha cinsiyet tomurcukları yeni netleşiyor şuan yanıltabilir dedi. Eşim de çok zorladı ama hiç bir şekilde kız ya da erkek olasılığı var bile demedi.
Benimki de göstermedi ya yüzüstü döndü yada arkasını döndü o kadar uğraştı doktor önünü dönmedi

Benimki de göstermedi ya yüzüstü döndü yada arkasını döndü o kadar uğraştı doktor önünü dönmedi

Ya sorma
Beni Bi yarın saat dışarı çıkardı
Dedi bi çikolata ye su iç tuvalete git yürü
Anca biraz düzeltti kendini sıpa ölçümler için
Ama cinsiyet olarak göstermedi kendini

Ya sorma
Beni Bi yarın saat dışarı çıkardı
Dedi bi çikolata ye su iç tuvalete git yürü
Anca biraz düzeltti kendini sıpa ölçümler için
Ama cinsiyet olarak göstermedi kendini
Bende 3 kere girdim gezdim, şu içtim, çikolata yedim hatta doktor biraz dürt dedi ama görünmedi yine de.
Sağlıklı olsunlar da geç öğrenelim olsun

Bende 3 kere girdim gezdim, şu içtim, çikolata yedim hatta doktor biraz dürt dedi ama görünmedi yine de.
Sağlıklı olsunlar da geç öğrenelim olsun

Kesinlikle öyle
Rabbim sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin.
Sanırım bidahaki randevuda öğreniriz.
Bana ayda 1 randevu veriyor doktorum.
Temmuz sonunda inşallah öğreniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…