2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar eczaneye sorduk maalesef iğne yokmuş. En son 4 kutu varmış elinde başkasına vermiş. Nasıl olacak iğne olmadan. Devlette anlaşamayıp üretimi durduruyorlarmış clexen iğnedrdr aynısı olmuştu. Hastaların günahı ne bir gün kullanmasak sıkıntı bu kadar kolay mı Yaaa 1 haftalık iğnem kaldı

Maalesef canım... Napicaz bende bilmiyorum. Bütün eczanelere tek tek sorun...su an o kadar zor ki o ilacı bulmak... Ummadık yerden çıkar

Maalesef canım... Napicaz bende bilmiyorum. Bütün eczanelere tek tek sorun...su an o kadar zor ki o ilacı bulmak... Ummadık yerden çıkar
Bulamazsak nolacak hadi 5 kutu bulduk diğer aylar nasıl olacak. Başka iğne yazar drunuz demiş eczacı.. Şu aşamada iğne değiştirmek ne derece doğru. Senin ne kadar iğnem kaldı canım

Bana da temmuz sonuna verdi ama dayanamayıp gidebilirim

Bn de nasipse cuma yada ctesi günü gidicem randevu almak için. Kan sonucumun çıkmasını bekliyorum

Heralde bana da temmuz sonu der.
Beklerim diye umuyorum
8 temmuzda da eşimin doğum günü. Diyorum o gün gitsem öğrenebilsem cinsiyetini süper olur ama

Kızlar bi gün daha hastaneye gitmesem kafayı yicem dün 5 kadar döndüm gece uyumadm bile hep bi sorun varmıdır acaba diye düşündüm neden böyle hissediyorum bilmiyorum ya ne guzel kanamam lekelenmem her sey bitti cok sukur simdi hic bi sorun yokken kendi kendime kafayı yicem durduk yere paronaya bagladm yok karnım yumuşak yok oram böyle uf

canim sakin ol iyi dusun durduk yere neden bisey olsun. Kendini de bebegini de strese sokma

İnşallah öğrenirsin bebek kıyafeti hediye edebilirsin cinsiyete göre

canim sakin ol iyi dusun durduk yere neden bisey olsun. Kendini de bebegini de strese sokma
Hiç Bilmiyorum ki haftaya persmbe normal de kontrl ama ozamana kadar beklemicem en azndan gidiim de baksn bi icim rahatlasn normalde haftada 1 defa gidiyordum ilk defa 2 hafta bekledm belki ondan oldu

Ben de aynı durumdayım. Zaten baştan beri çok belirtim yoktu, şimdilerde iyice azalınca kafayı yemiş gibi sürekli kendimi kuruyorum. Randevum 2 temmuzda dayanmak istiyorum o güne kadar. Neden böyle oluyoruz ya

Hiç Bilmiyorum ki haftaya persmbe normal de kontrl ama ozamana kadar beklemicem en azndan gidiim de baksn bi icim rahatlasn normalde haftada 1 defa gidiyordum ilk defa 2 hafta bekledm belki ondan oldu
istiyosan git icin rahatlasin ama stres yapma lutfen

Çok iyi anlıyorum, lütfen içini ferah tut stres yapmamaya çalış. Kontrole daha sık bir süre. İlk gebeliğim de ben 10 gün dolmadan giderdim. Bi süre sonra için rahatlamaya başlıyor. Güzel düşün. Hakkında hayırlısı olsun

Ben de aynı durumdayım. Zaten baştan beri çok belirtim yoktu, şimdilerde iyice azalınca kafayı yemiş gibi sürekli kendimi kuruyorum. Randevum 2 temmuzda dayanmak istiyorum o güne kadar. Neden böyle oluyoruz ya
Kendimizi cok fazla dinliyoruz buralar da da surekli kotu şeyler okuyup başımıza gelcek diye düşünüyoruz bence ondan olabilir benimde 2 temmuz sen beni tut bende seni sabir edelim o güne kadar

Aynen ilkinde oyle oluyosun ama ikincisinide daha rahat daha 1 kere tek gittim kalp atisini dinledim daha gitmedim. Hastaneler tehlikeli durumda hic gitmek ustemiyorum

Kendimizi cok fazla dinliyoruz buralar da da surekli kotu şeyler okuyup başımıza gelcek diye düşünüyoruz bence ondan olabilir benimde 2 temmuz sen beni tut bende seni sabir edelim o güne kadar
Aynen canım çok dinliyoruz gerçekten. Inşallah kontrolümüzde güzel güzel haberler aliriz hepimiz 1 haftamız kaldı ya sabır

Bende kendimi dinlemekten depresyona girdim... Kontrolüm pazartesi...ve sürekli evdeyim..iş yapamıyorum korkumdan... Zaman gecmiyor...ben de bol bol kendimi dinleyip depresyona girip girip cikiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…